10 random facts about me: van Beyoncé tot Titanic

Ikzelf vind het altijd leuk om leuke weetjes over andere bloggers te weten te komen. Nu is het mijn beurt om tien interessante/grappige/... weetjes openbaar te maken. Veel leesplezier!


#1
Chips, ik kan écht niet zonder. Elke week moet ik er wat gegeten hebben, haha. Zelfs als ik wat meer op mijn eten let, zijn chips mijn guilty pleasure! Mijn favoriete chips zijn Croky paprika. ;-). Ook test ik graag nieuwe smaakjes uit. Ik ben trouwens meer fan van zoute snacks dan van zoete!

#2
Ik ben een van de enige personen op deze aardbol die de film Titanic nog niet gezien heeft. ;-) Bewust? Misschien wel een beetje. Ik heb trouwens ook niks met Harry Potter (I have never seen a Harry Potter movie), Twilight (enkele gezien, but omg I don't  really like it) en al die stuff. Yuk.

#3
Oké, nu gaan jullie me raar vinden... Ik ben ook geen Disneyfan. Ai ai ai... Nu maak ik me waarschijnlijk niet zo geliefd bij de Disneyfans onder jullie. Sorry! ;-) Achja, ieder zijn ding, nee? 

#4
Enkele jaren geleden was ik in New York en in megawinkel Macy's stelde Beyoncé net haar allernieuwste parfum voor. Tuurlijk dat ik daarbij wou zijn. Beyoncé liep op nog geen meter van mij. YOOOO, flipmomentje! Meer over dit leuke event later on the blog. Unforgettable, it was!

#5
Ik ben verslaafd aan social media en dan in het bijzonder aan Instagram. Dat hebben jullie misschien wel al gemerkt? *wink* Ik kan me echt amuseren met het maken en posten van dé perfecte foto. Je kan me vinden onder de naam @fairygodmotherr. 


#6
Ik ben enig kind. Vind ik dat erg (precies of het erg gevonden moet worden)? Neen, helemaal niet. Ik vermaak me prima alleen en ben niets anders gewoon. Een broer of zus heb ik dan ook nooit gemist.

#7
Lippenbalsems heb ik in alle soorten en maten. Ik denk dat de teller op zo'n zestigtal staat. Ook krijg ik er vaak van vriendinnen die weten dat ik een verslaving heb, haha. Wanneer een nieuwe Babylips of Labello of ander leuk merk uitkomt, moet ik die hebben! Ook ben ik een sucker voor leuke verpakkingen... Guilty!

#8
Mijn favoriete liedje aller tijden is: Don't You (Forget About Me) van Simple Minds. Ik kan dat liedje écht 1541534 keer per dag horen zonder het beu te raken. Simple Minds maakte trouwens pas écht goeie muziek, wat niet gezegd kan worden over sommige 'brol' die vandaag op de radio komt. Alive And Kicking vind ik trouwens ook een heel goed nummer van deze groep.

#9
Ik lees supergraag magazines, zowel binnen- als buitenlandse. Dan oefen ik meteen mijn Frans en Engels ook, haha ;-). In de zomer is niks leuker dan chill in mijn tuin/ aan zee/... te luieren met een berg tijdschriften.


#10
I looooove traveling. Ik heb er al een heleboel citytrips opzitten en hoop er nog veel te kunnen doen. Hoog op de bucket list staan verre reizen zoals Thailand, Bali, LA enzovoort.xoxo
Pauline

Share:

18 reacties

 1. Sorry hoor maar je gaat NU de Titanic kijken. Het is echt een héle goede film! En whuuuut? Beyoncé vlak voor je neus? ! Ik zou flauwvallen ofzo, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihi ik wou hem toen hij een paar jaar geleden terug in de cinema was echt gaan bekijken, maar dan was ik net te laat voor die film. Ondertussen heb ik hem op de digibox gezet^^. Misschien dit weekend :D. Ja, Beyoncé, dat was pas gek! ^^

   Verwijderen
 2. Leuke facts! en foei, disney is leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi oeps... Sommige Disneyfiguren vind ik wel leuk, maar ik ga niet uit mezelf naar een Disneyfilm kijken of naar Disneyland gaan. ^^

   Verwijderen
 3. Leuke feitjes! Ik ben juist omgekeerd en eet liever zoete dingen. Titanic heb ik gezien maar ik vond het maar matig. Ben geen fan van Leo babyface. En gij zijn gewoon Beyonce tegengekomen of wat? How cool is that :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben ook geen fan van Leo! Ik ben niet alleen, woew! Ja, Beyoncé tegenkomen was echt gek!

   Verwijderen
 4. Dat je de titanic nooit heb gezien, ik neem het je niet kwalijk, maar HARRY POTTER, COME ON!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk om te lezen en te weten te komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om te lezen en je weer wat beter te leren kennen! Maar Titanic moet je nu toch echt wel eens zien hoor :-O :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ooit bekijk ik hem wel eens. Hij duurt ook zo lang hé, ik houd dat niet uit denk ik haha.

   Verwijderen
 7. Wauw, ik ben lichtjes in shock! Ik had geen idee dat er mensen bestonden die Disney niet leuk vinden :p! En wauw!! Beyoncé :D!! Ik zou megahard flippen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, oeps :D . Je hebt de persoon gevonden die Disney niet zo leuk vindt! Ja, ik flipte nogal toen ik ze zag!^^

   Verwijderen
 8. OMG Beyoncé op nog geen meter ver??? I would die haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk zulke lijstjes ik volg je nu ook op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen