My 5 Summer Favourites...

... That are here to stay...

Geniet jij ook nog na van die mooie nazomerdagen? Voor een laatste keer aperitieven in de zon, een rokje dragen zonder dikke kousen eronder, misschien waagde je je zelfs nog aan een plonsje in de zee? Ik wil er eerlijk gezegd niet te veel aan denken dat we dit binnenkort niet meer kunnen doen, maar ach... elk seizoen heeft zijn charmes natuurlijk.

Elke zomer doe ik een paar leuke ontdekkingen op lifestylevlak, maar deze laat ik dan ook meestal liggen tijdens de herfst en winter. Dat zal dit jaar anders zijn, want de volgende vijf Summer favourites neem ik maar al te graag mee naar de koudere dagen.


#Babe, You Got This (Martje Haverkamp & Emilie Sobels)Ik zal het maar meteen toegeven, Instagram made me do it... Ik zag dit boek verschillende keren in mijn nieuwsoverzicht passeren en ik dacht meteen: dit boek m o é t ik hebben! Gezien ik zelf net startte in een nieuwe job en dus wel wat tips van girlbosses kon gebruiken, leek het dus de perfecte aankoop. En was het dat ook? Jazeker, ik las het in één ruk uit en haalde er veel ideeën uit die ik toepaste op mijn leven. Dus wees maar zeker dat ik dit boek straks voor het haardvuur en met een kop warme chocolademelk binnen handbereik nog een paar keer opnieuw en opnieuw en opnieuw zal lezen. ;-)

#No Blow Dry - Just Right Cream (Redken)


Je kent het wel, van die dagen dat je helemaal geen zin hebt om je haar te föhnen nadat je het gewassen hebt... Zeker in de zomer, je laat het dan maar zo drogen door de wind. Niet je beste idee, want je haar lijkt achteraf nergens op. Volgende keer dan toch maar brushen zeker? Toch niet... Breng gewoon deze No Blow Dry - Just Right cream aan op je handdoekdroge lokken! Dit product van Redken zorgt ervoor dat je haar supersnel droogt én dat zonder je haar te moeten föhnen. Beste uitvinding van de eeuw, voor mij toch ;-). Getest en goedgekeurd! 

#Fitbit Blaze
Ik ben dan wel zeker niet de sportiefste mens op aarde (zei ik met een zak chips in mijn handen), maar ik wil wel voldoende bewegen op een dag. Insert de fitbit, een activity tracker die me enorm motiveert om (bijna) dagelijks aan de 10.000 stappen te komen. Zelfs op een werkdag... Een paar bushaltes eerder afstappen en een extra rondje wandelen tijdens je middagpauze zijn alvast enkele tips (niet wanneer het regent en je geen paraplu bijhebt natuurlijk - been there done that) om aan je doel van 10k stappen te geraken. De Fitbit telt natuurlijk niet enkel je stappen... Hij houdt ook je hartslag bij, telt hoeveel calorieën je al verbrandde én hij stelt zelfs workouts voor die je op je gemakje thuis kan doen.  Wist je dat je zelfs je aantal uren slaap kan bijhouden met de Fitbit? Super interessant! Zo kan je zien hoe diep je slaapt, wanneer je in een lichte slaap bent etc. Hoe cool is dat? Je moet het wel zien zitten om met een horloge rond je arm te slapen natuurlijk... 
Laat die lange herfst- en winterwandelingen maar komen, mijn Fitbit en ik zijn er h e l e m a a l klaar voor! Misschien kom ik wel nog aan de 20.000 stappen... :-)

#Moisture Surge hydrating supercharged concentrate - Clinique Deze nieuwe gelachtige substantie van Clinique geeft de huid meteen een superfris gevoel, vergelijk het met het gevoel wanneer je water in je gezicht splashed. Een heerlijk licht product voor tijdens de warme zomermaanden, maar ook ideaal tijdens de koude herfst -en wintermaanden... Zeker gezien ik dan erg vaak last heb van droge vlekjes. Die dankzij dit product verleden tijd zullen zijn, want mijn huid voelt écht de hele dag lang superzacht, goed gehydrateerd én fris aan. Zelfs na een lange werkdag. 

#DOP Douche Crème - Tartelette aux Fraises
De douchegels van DOP doen me altijd terugdenken aan een vakantie in Zuid-Frankrijk. Je begrijpt dus wel waarom ik altijd een voorraadje meeneem (of laat meebrengen door iemand) uit Frankrijk. De douchegel op de foto ruikt overheerlijk naar aardbeientaart en zou ik zó willen opeten... ;-)

Hou jij van de herfst?

xoxo
Pauline 

Share:

0 reacties