Een tijdje geleden tweette Nancy van Nenz.net (een blog waar ik supervrolijk van word trouwens, go check it out!): "Jij bent de Sjaak". En hopla, ik was genomineerd om de Instagram Tag in te vullen waarmee je terugblikt op 2014. Een leuke tag die uitgevonden werd door Danielle van Culturalize.nl. Deze opdracht staat me op het lijf geschreven, want ik ben een echte Instagramfan! Ik deel er met plezier wat ik doe, wat ik at, wat ik kocht en ga zo maar door... :-) Ik heb er dus al aardig wat uurtjes versleten. But hey, it's fun! Ik ben er trouwens te vinden onder de naam fairygodmotherr (klik klik!), mocht je meer willen zien!

Here we go!


#Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Een banaan die ik met een tandenstokertje toegetakeld heb als het ware, haha. Zie je die hartjes? Dat deed ik ;-). Lekker origineel, hihi. Ik zag dit trucje vanmorgen op Facebook verschijnen en dacht: "Hé, dat ga ik ook ff proberen!".#Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
De allereerste foto die ik in 2014 op Instagram plaatste, was deze foto van mijn televisiescherm. Ik keek toen net naar de Victoria's Secret Fashion Show. Tevens de leukste fashion show ever! Candice is trouwens één van mijn favoriete 'Angels'.

#Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Dat is de foto die van mij genomen werd, lekker onverwacht, op vakantie in Portugal. Ik vind hem wel iets hebben eerlijk gezegd. Actin' cool with my sunglasses oooonnnn... Yeah!#Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Ik koos een foto die genomen werd tijdens een dagje Parijs op mijn birthday. Leukste cadeau ever en tevens the best day of my life! De foto werd genomen op het dak van Galeries Lafayette. Het was er snikheet die dag!


#Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Oeps, dit is een moeilijke! Al denk ik wel al dat ik een ideetje heb...Even zoeken en ja hoor... deze wordt het. Deze foto werd genomen tijdens een etentje bij Chez Léon in Brussel. OMG, die looksaus bij de mosselen... HEAVEN! Ik zou mijn bord écht helemaal leeggelikt hebben mocht ik helemaal alleen geweest zijn in het restaurant, haha! Oké, op de foto ziet het er misschien niet zo appetijtelijk uit, maar dat was het écht wel hoor... Neem het van mij aan! ;-)#Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Deze foto van Maya in kerstsfeer kreeg de meeste likes. De foto heeft iets magisch, al zeg ik het zelf. Miauw!


#Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Haha die maakte ik ook van Maya. Blijkbaar had ze een gek momentje (of zag ze een geest???). Gekke kat, hé? ;-)#Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Oei, ik heb niet echt een favoriet. Ik doe maar wat, haha. Valencia vind ik wel een leuke Instagramfilter. Soms gebruik ik zelfs helemaal geen filter, zoals bij dit zelfgeplant klavertje vier.

#Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Mmmh, even kijken hoor... Ik denk #qotd, want nu en dan post ik een leuke quote. #nailart gebruik ik ook nu en dan want ik hou ervan om te experimenteren met lakjes en andere tierlantijntjes op mijn nagels. Tenslotte gebruik ik ook nog vaak #nomnomnom denk ik. Because I loooove to eat. ;-)

Bij deze nomineer ik:

#Annemijn van lifebyannemijn
#Kim van kimsbloglife
#Sandra van misspaperfection
#Sanne van l'Armoire d'Amélie

om de Instagram Tag 2014 in te vullen! Nu is het aan jullie, meisjes!


Ziezo, nu ga ik terug even mijn Instagram gaan checken!

xoxo
Pauline