Mijn iPhone 4 en ik... Wij zijn onafscheidelijk! Het is ongetwijfeld mijn beste koop ooit (na mijn Uggs dan ;-), hihi). Omdat ik weet dat velen onder jullie graag meekijken in de telefoons van andere bloggers, laat ik jullie vandaag even meegluren in de mijne. Ik geef toe, ik kijk ook graag mee in andere mensen hun telefoon. Vooral omdat ik altijd benieuwd ben welke leuke apps zij geïnstalleerd hebben. Ben je al benieuwd naar de apps op mijn iPhone? Kijk dan snel verder!#ToegangsschermIk kan er echt een sport van maken om het allerleukste achtergrondje ever te zoeken. Deze is echt instant happiness. Lekker girly en flowers everywhere! I like...


#Beginscherm
Ook voor het beginscherm zoek ik graag een girly achtergrond. Nu zijn het roze pluimpjes. Als het maar roze is, hé ;-). 

Op het beginscherm vind je de apps die ik het meest gebruik (redelijk logisch ook). Bloglovin of couuuuurse! Het eerste wat ik 's morgens doe is deze app checken. Vele mensen lezen de krant 's morgens, ik lees Bloglovin haha. 

We Heart It en Pinterest zijn naast bloggen ook echte verslavingen van mij. Er gaat geen dag voorbij of ik heb wel iets gepint of geheart ;-). Mocht je geïnteresseerd zijn, ik ben op beide sites te vinden onder de naam Fairygodmotherr. 

Wunderlist is de handigste app ever! Ten eerste is de lay-out heel erg mooi en ten tweede kan je er duizenden lijstjes mee maken. Zo kan je bijvoorbeeld lijstjes maken voor je boodschappen, met blogartikels die je nog wil schrijven en ga zo maar door... Ik ben fan! 

Snapchat en Swarm hoeven geen introductie meer denk ik. Swarm gebruik ik graag om in te checken waar ik ben en te zien wie er allemaal in de buurt is. 

Niets dat 'ambetanter' is dan foto's die niet volledig zichtbaar zijn op Instagram. Daarvoor gebruik ik de Instasize app, die zorgt ervoor dat de volledig foto zichtbaar is en dat er geen hoekjes worden weggeknipt.


De rest van mijn apps heb ik mooi onderverdeeld in mapjes. Het eerste mapje heet 'Amusement' en daar vind je onder andere de YouTube en Foursquare app die jullie allemaal wel al kennen. Foursquare gebruik ik graag als ik bijvoorbeeld op reis ga, om leuke restaurantjes en andere leuke plaatsjes te vinden. 

Dubsmash is echt dé app van de maand december denk ik ;-). Ook ik ben er redelijk verslaafd aan en maak nu en dan een filmpje. Echt grappig! 

Couple is een app die enkel jij en je vriendje kunnen gebruiken om elkaar berichtjes te sturen, te 'thumbkissen' (download de app en je weet wat dit is), lijstjes aan te maken, foto's te maken enzovoort. 

Must Eat is de app van een boek bomvol leuke restaurantjes in België. Aangezien ik een echte foodie ben, kan ik er echt van genieten een nieuw restaurantje te ontdekken. 

De Emoji app spreekt voor zich, iedereen kent deze emoticons wel.

Dan heb ik een apart mapje voor alle Apple apps. Die ga ik niet bespreken, want die zitten bijna allemaal standaard op je iPhone.
Ik moet zelfs toegeven dat ik die amper gebruik. De dictafoon vind ik wel handig om een les op te nemen. 

Nu is het 'Fotografie'-mapje aan de beurt. Ik heb echt een heleboel apps om foto's te bewerken. Ik ga diegene die ik het meest gebruik voor jullie bespreken. 

Lumiè is een app om het 'bokeh' effect aan je foto's toe te voegen. Je kent dat wel, zo die hartjes of lichtbolletjes. In deze app heb je echt keuze uit tientallen verschillende effectjes. 

ABM, ofte A Beautiful Mess is ook een leukerd. Hiermee kan je onder andere randjes aan je foto toevoegen, doodles of een tekstje.

HeyHey Pix is ook een originele. Hiermee voeg je grappige mannetjes en nog veel meer toe aan je foto's. 

VSCOcam is superbekend, die hoeft geen introductie meer ;-). 

PhotoBooth kan je vergelijken met die fotohokjes die je in stations tegenkomt. Hoe leuk is dat? 

Wil je een foto maken met spiegelbeeldeffect? Dan is PhotoMirror jouw beste vriend. 

Squaready zit ook bomvol toffe effectjes. Go check it out!

Mijn iPhone zit bomvol spelletjes zoals je kan zien ;-). 

Snake 2k is echt grappig, het is namelijk hetzelfde Snake spelletje dat vroeger op de Nokia 3310 zat. Verslavend leuk!

Bij The Tower is het de bedoeling een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Niet zo makkelijk hoor! 

Waarschijnlijk hebben de meesten onder jullie vroeger ook wel een Tamagotchi gehad? Wel, mocht je dit speeltje missen, dan bestaat er een even leuke app voor je. Die app heet Pou. In deze app verzorg je een mannetje, je kan er ook mee spelen, hem aankleden enzovoort. 

Timberman is ook een verslavende. In deze app is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk hout hakt. Wel opletten dat je geen boomstronk tegen je hoofd krijgt, want dan is het game over! 

Dumb Ways 2 is het vervolg van Dumb Ways To Die. Een spelletje met verschillende levels en waarbij de bedoeling is: don't die! 

Candy Crush Soda is de nieuwste telg van de makers van Candy Crush. Ik zit vast bij een bepaald level, grmpffff :'(. 

CookieRun is nog zo'n verslavend spelletje. Hier moet je door een hindernissenparcours lopen en onder andere opletten dat je niet tegen een obstakel loopt! 

Concentratie is een must bij Linebound. In deze app volg je een witte lijn en probeer je de zwarte lijn te vermijden. Niet makkelijk!

Het laatste mapje op mijn iPhone heet Hulpapps. Ik check mijn rekeningen via de Easy banking app, gebruik Google Maps als gps en als ik een liedje niet direct herken, weet Shazam mij in een oogwenk de titel en artiest van het nummer te zeggen. Toppertje!


Ziezo, we zijn aan het eind gekomen van de rondleiding doorheen mijn geliefde iPhone4.

Mochten jullie nog uitleg willen over een bepaalde app die ik niet besproken heb in dit artikel, dan mogen jullie dat altijd in de comments vragen! No problem ;-). 

Enneeeh, mochten jullie leuke apps kennen, let me know! Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe apps!

xoxo
Pauline