Ik ben een echte sucker voor leuke verpakkingen. Het is net alsof er een radartje geïnstalleerd werd in mijn hoofd dat afgaat wanneer ik in de buurt van een mooie verpakking kom. Dit geldt voor onder andere beautyproducten, voedingswaren én drankjes. Wie me op Instagram volgt, heeft al kunnen merken dat ik aardig wat drankjes getest heb. Ik laat jou even meekijken welke flesjes en blikjes mijn aandacht trokken de voorbije weken.

Toen ik laatst bij Albert Heijn inkopen deed voor een tapasavondje, vond ik er deze leuke fles rode wijn. De quote sprak me direct aan, dus die fles ging vlug mijn winkelmandje in. Dat ze een een echte eyecatcher was die avond hoef ik er niet bij te vertellen zeker? P.S.(De wijn was erg lekker)

When in Saint-Tropez... moet je zeker eens dit lekkere drankje bestellen. Ice Tropez is een gearomatiseerde cocktail op basis van rosé. Ook te verkrijgen bij de betere drankenhandel in je buurt, mocht je geen reisje naar de mondaine badstad in het verschiet hebben. Proost!

Wat mij betreft is deze zomereditie van Red Bull het beste energiedrankje EVER! Je proeft bijna niet dat het om energiedrank gaat (je voelt het echter wel *wink*). Jammer genoeg vind ik deze Red Bull met de smaak van tropische vruchten bijna nergens. Mocht jij adresjes kennen waar ik hem kan vinden, laat het me maar weten in de comments!

Groene sapjes: ze zijn erg populair de laatste tijd. Bij Zest Fresh Juice Bars (te vinden in de meeste stations en een aantal shopping centers) hebben ze nu ook enkele nieuwe groene smoothies in hun assortiment. Ik koos de Spinach Supreme en keurde hem meteen goed. Dit sapje bevat spinazie, peer, munt  en vers geperst appelsap. Very healthy smelthy dus! Wel opletten dat er achteraf geen stukje spinazie tussen je tanden zit. ;-)

Arizona Tea: wie er niet van houdt, steekt nu zijn hand op! Deze nieuwe cowboy cocktail ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook erg yummy! I've been drinkin'...

Deze citronnade van 'Michel et Augustin' kwam ik in Frankrijk erg vaak tegen, maar ik kocht hem nooit (don't ask why)... Tot ik het flesje afgelopen weekend bij Carrefour zag staan. Goeie beslissing om het mee te nemen, want: mmmm! Het is een redelijk zuur drankje (duh, er zit dan ook citroen in), maar de frambozen voegen er een zoete toets aan toe. Aanrader, alleen al omdat het flesje erg fotogeniek is! ;-)

Ik hield al erg veel van de smoothies van Innocent, maar sinds ik deze twee proefde adoreer ik het merk pas écht! Het gaat hier om smoothies met extra healthy ingrediënten én er werden ook een hoop vitamines aan toegevoegd. De paarse is mijn favoriet, of nee... de gele. Ach laat maar ook, ze zijn beide heerlijk.

Bij dit blikje ging mijn radar wild tekeer. Ik was ook erg benieuwd naar de rabarbersmaak van dit Cawston Press-drankje. Eerlijk? Het smaakt naar meer... en nog meer... en *burps*.Welk drankje zou jij willen proeven of heb je al eens geproefd?

xoxo
Pauline