Op een mooie vrijdagavond van een gin-tonic nippen in een van de mooiste Brusselse tuinen... Zeg nu zelf, dat klinkt toch als de ideale start van het weekend? Na een drukke week keek ik er dan ook enorm naar uit om IMAGIN, de gin & tonic bar van Bombay Sapphire en Fever-Tree te komen ontdekken. In de wondermooie tuin van het Museum Van Buuren werd ik samen met andere genodigden meegenomen op een reis langsheen drie verschillende continenten. Nu is het mijn beurt om jou te laten meegenieten van een reis langsheen de foto's die ik die avond nam (en dat zijn er véél want de setting was too beautiful to be true, gene zever).

Ready to boardAan de ingang van het museum krijg je eerst even kort informatie over het concept van IMAGIN. Zo kom je al snel te weten dat Bombay Sapphire overal ter wereld op zoek gaat naar bijzondere botanicals en dat Fever-Tree wereldwijd de zuiverste kinine opspoort. Drie bars, die elk een continent voorstellen en verspreid liggen over de hele tuin, zullen je meenemen naar een wereld vol verfijnde smaken en geuren. 

Ik neem je even mee naar de drie continenten. 
3...2...1... Fasten your seatbelts and we're ready for takeoff!

#Europa
Hier heb je de keuze tussen de Tuscan Hills, Smooth Sicilian en de Rebujito.
 


#Afrika
Nip hier aan de Coriandrum Sativum, Diamond Rose of Passiflora.


#Azië
Proef hier de Rumble in the Jungle, Asian Sensation of Bumbu Bali.


Vraag me niet welke ik de beste vond, ik kan écht niet kiezen! Bij de Azië-bar vond ik het wel origineel dat er een theezakje in mijn glas zat! Speciaal én lekker! Elke gin-tonic wordt trouwens voor je neus door echte kenners gemaakt. Interessant om eens van dichtbij waar te nemen.

Als laatste stop neem ik je nog mee naar enkele mooie plekjes in de tuin van het Museum Van Buuren. Probeer vooral niet verloren te lopen in het labyrinth. ;-) Het staat vast: zo mag mijn tuin er later ook uitzien hoor! ;-) Ik waande me trouwens totaal niet in Brussel. Wat een oase van rust! Dat had je niet gedacht hé, dat er in onze hoofdstad ook zo'n rustige plekjes verborgen zitten? Aan jou om het te gaan ontdekken met een frisse gin-tonic in de hand.Waar? De tuin van het Museum Van Buuren: Léo Erreralaan 41, Ukkel.

Wanneer? Vanaf 3 t.e.m. 24 september (van 17 tot en met 23 u)

Prijs? 30 EUR (introductie + 3 cocktails)
Meer info + reserveren? imaginbrussels.beReady for takeoff... 3...2...1 GO! I hope you enjoyed your journey.
Ga jij ook eens langs?

xoxo
Pauline