Dit jaar kocht ik Stan Smiths, echte basics die niet in je schoenenkast mogen ontbreken. Ze zitten erg comfy, maar je ziet ze echt o-ver-al. En ze zien er vrijwel altijd hetzelfde uit. Boooring. Wanneer ik door de stad wandel en ik begin te tellen hoeveel mensen Stannies dragen, raak ik al gauw de tel kwijt. Origineel zijn ze al lang niet meer. Let's pimp those sneakers dus!

Ik had al snel een ideetje in gedachten, want toen ik in Cosmopolitan las over Pinned by K dacht ik meteen: hebben, hebben, hebben!

Froefroetjes voor mijn schoenen durf ik ze wel eens te noemen, de handgemaakte én lederen schoenaccessoires van Pinned by K. Zeg nu zelf, ze hebben er toch iets van weg? ;-) En aangezien ik mezelf (nog) geen froefroe durf aan te meten, geef ik er maar eentje aan mijn schoenen... Het is alvast een begin, niet?De froefroetjes aanbrengen is kinderspel. Ze zijn trouwens verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren: je bewondert ze hier! Hop en je bent klaar om met je gepimpte én gepinde schoenen de wijde wereld in te trekken. 

Ze zijn misschien een kleine investering, je koopt een paar vanaf €35. Maar ze zijn hun geld zeker waard. Ik heb er al ettelijke kilometers mee gewandeld en ik moet zeggen, ze blijven erg goed zitten en ze raken de grond niet tijdens het wandelen. Vlug verslijten is dus niet aan de orde. 

Wees maar alvast voorbereid om complimentjes te ontvangen met je gepimpte sneakers! Laatst was ik in Brussel en daar vroeg een vrouw of ze foto's van mijn Stannies mocht nemen.

Ook zin gekregen om je sneakers te pimpen? Dan verwijs ik je graag door naar pinnedbyk.com

Kende je Pinned by K al en zou je je schoenen ook zo pimpen?

xoxo
Pauline