Hou jij er ook van om je gsmachtergrond aan te passen aan de seizoenen? Ik wel in ieder geval. Soms maak ik er zelfs een echte sport van om de allermooiste achtergrond ever te vinden. Waarom zou ik die mooie achtergronden nu eigenlijk voor mezelf houden? Ik besloot om ze vandaag met jou, mijn liefst lezer, te delen. Have fun!Klik op het vetgedrukte woord om naar de site te gaan en je wallpaper te downloaden.

Eerste rij:
//Deze doet je direct watertanden of haalt misschien de keukenprinses in je naar boven?
//Ik ben een groot fan van de gouden letters, dat staat extra chique, niet?
//Herfst = vallende blaadjes en een mooie kleurenpracht in het bos. I like a lot lot lot!

Tweede rij:
//Goud kan me altijd bekoren, zo ook deze gouden veertjes.
//Ik ben fan van Kriboutes werk. Dat wil ik ook ooit allemaal kunnen!
//Nog eentje met goud... Ik kan het niet laten. Het moet maar zo mooi niet zijn, hé!

Derde rij:
//Yes, you are! 
//Dit specialleke komt van mijn favoriete webshop aller tijden, namelijk Ban.Do.
//Mijn drie favoriete kleuren op één wallpaper. Yaay! Het glitterende blaadje maakt het af.


Ik denk dat ik straks die met de veertjes ga instellen als achtergrond. Of nee wacht, die voorlaatste lijkt me ook wel fijn. Hmmm nee, die met octobre op is ook zalig. Oeps, ze zijn allemaal zo leuk!Welke vind jij het leukst?

xoxo
Pauline