Vorige week woensdag en donderdag vonden in Antwerpen de persdagen plaats. Die zijn ook wel gekend als de tweejaarlijkse hoogmis voor bloggers, journalisten en stylisten. Twee dagen lang kon je de nieuwste lente-en zomercollecties komen ontdekken, genieten van een lekker hapje en drankje en andere bloggers leren kennen. Een vermoeiende (want je moet heel Antwerpen doorlopen), maar zeer geslaagde dag. Ik nam er foto's van de items die ik het leukst vond en die wil ik nu ook met jou delen. Droom maar lekker mee van de lente en de zomer!
(1) Powerontbijtje. Die pannenkoekjes waren zo(t)lekker! 
(2) Die trui mag zeker in mijn kleerkast komen hangen...
(3) Jeans, jeans en nog eens jeans. Leuk idee om ze aan de muur te hangen.
(4) Hoe cute is de nieuwste collectie van Komono?
(5) Schweppeeees. Nu nog ergens gin vinden.
(6) Pastelkleurtjes en Vichy-ruitjes zijn hot deze lente en zomer. Me likey!
(7) Coole ananasclutch van Essentiel.
(8) Print galore!
(9) I looooove  de plantjes van Phyt. Soon in my house!
(10) Flamingo's + espadrilles = topcombi! Deze zijn van Studio Anita de Groot. Hou haar nieuwste collectie maar in de gaten want die is top!
(11) Hoe leuk is deze tablethoes van Herschel? Zó zomers.
(12) Ik heb een nieuwe schoenencrush: espadrilles met pailletten. <3
(13) Een superlekkere éclair van Joost Arijs. 
(14) Hoe kleurrijker, hoe beter!
(15) Me, myself and I ...
(16) Leukste clutch ever!Ik wil de PR-bureaus nogmaals superhard bedanken voor de uitnodiging! I had a blast, guys!

Wat vind jij het leukst?

xoxo
Pauline