Wanneer iemand me vraagt wat mijn favoriete socialmediakanaal is, dan antwoord ik steevast Instagram. Ik was er als één van de eersten bij en ben nog steeds fan. Ik volg heel wat personen en spendeer er heel wat uurtjes, dus ik vond het wel eens tijd om enkele toppers met jou te delen. Je weet alvast wat je te doen staat dit weekend: volgen, volgen en nogmaals volgen. ;-) Oh, over volgen gesproken: volg je mij eigenlijk al? Nee? Dat kan hier. Thanks a lot! P.S.(Bovenstaande foto komt recht van mijn feed. Verwacht je maar aan véél food pictures.)


@kristenmarienichols

De feed van deze editor in chief bij het Amerikaanse magazine Allure is werkelijk jaloersmakend. Foto's van de mooiste rozen worden afgewisseld door foto's van gebouwen, fashion, food en selfies. Steeds met de perfecte dromerige filter. Een must see, vind ik.
P.S.(Ik ben jaloers op d'r perfecte winged eyeliner)


@polabur
Polina is een Russische travel en lifestyleblogger die de hele wereld rondreist en op elke bestemming de mooiste foto's maakt. Zo verbleef ze laatst in Parijs en Hong Kong én woont ze in Amsterdam. Dat laatste merk je aan de grote hoeveelheid foto's die ze deelt van tulpen, hotspots en grachtenpanden. Kijk zeker eens op haar blog www.polabur.com waar ze schrijft over haar reizen en leuke adresjes deelt met haar lezers.

@sugarandcloth
Fel, feller, felst: als je van Ashley Rose haar account niet vrolijk wordt, dan weet ik het niet meer hoor! Deze blogger weet wel wat kleur in haar leven te waarderen en me likey! Check zeker eens haar blog sugarandcloth.com (die ze samen met haar hubby runt) voor leuke DIY's en lekkere receptjes (Macarons! Cocktails! Cupcakes!).

@malin_dahl

Malin is een Noorse blogger die houdt van een cleane feed en cosiness. Haar feed maakt me rustig. Wit is het kleur dat het eerste opvalt wanneer je haar account observeert. Haar (witte) hondje is trouwens té cute.

@zilverblauw

De Nederlandse Anki van Zilverblauw houdt van pastelkleurtjes. Moet lukken: ik ook. Superleuk idee trouwens om telkens een andere quote op je lightbox te plaatsen en deze te delen op Instagram. Origineel, niet? Check zeker eens haar site zilverblauw.nl en de bijbehorende webshop. Ik ben fan!Kende jij deze accounts al? Welke moet ik volgens jou ZEKER volgen?

xoxo
Pauline