Mijn dikke winterjas blijft in mijn kast hangen dit jaar (hallo 14 graden in december), maar sweaters draag ik volop. Ik heb al een mooie verzameling liggen en daar kwamen laatst nog twee bij van Le Touriste Perdu (ofwel de verdwaalde toerist).

Wanneer ik op reis ben, hou ik ervan om te verdwalen. Ik ga op zoek naar verborgen schatten en blijf zelfs weg van té toeristische plekjes. Laatst was ik in Barcelona en daar verdwaal ik met plezier want er valt op elke hoek van de straat wel iets te zien of te beleven.

Bon, straks verdwaal je nog in dit artikel *wink*. Over naar het echte topic van dit artikel: Le Touriste Perdu. Deze webshop verkoopt superleuke sweaters voor inwoners van Antwerpen en voor fans van rosé, chocoladekoeken en all things black. Klik hier maar eens en laat die kerstcentjes die je van je lieve familie ontving maar rollen ;-).

Meer info:
www.letouristeperdu.com
Facebook // InstagramWat vind jij van deze sweaters?

xoxo
Pauline