Wanneer iemand mij vraagt wat mijn verslaving is (naast eten *wink*) antwoord ik steevast: Instagram! Ik vind het zo leuk om nieuwe accounts te ontdekken, inspiratie op te doen, mijn wishlist wat langer te maken en mee te kijken in het leven van bekende en minder bekende bloggers. Je kan al raden dat ik het superleuk vond dat Marjolein van Enjoythelittlepleasures me in haar artikel tagde om ook de Instagram Tag in te vullen! Normaal ben ik niet zo'n fan van tags, maar voor deze maak ik graag een uitzondering.
Wist je trouwens al dat deze tag eigenlijk uitgevonden werd door Daniëlle van Culturalize?

#Wat is de allerlaatste foto die je geplaatst hebt in 2015?
Dat was deze foto van mijn samenwerking met webshop Le Touriste Perdu. Het was toen nog erg mooi weer en dat midden in december! Heb je dit artikeltje nog niet gezien? Lees het hier nog even na.


#Wat is de allereerste foto die je in 2015 op Instagram plaatste?
2015 startte ik meteen met een knal (letterlijk en figuurlijk). Ik vierde toen nieuwjaar in Nieuwpoort. Het werd een erg gezellige avond vol lekker eten en drinken en aangenaam gezelschap. 


#Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je opstaat?
Hier hoef ik niet lang over na te denken. Deze foto werd genomen middenin een lavendelveld in de Provence. Ik moest echt zo'n foto hebben, dus gingen we op zoek naar het mooiste veld et voilà... Ik begrijp het spreekwoord 'leven als God in Frankrijk' nu trouwens maar al te goed *wink*. Enkele leuke weetjes over die vakantie lees je hier.


#Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg je ter plekke heimwee?
Palmbomen, een felblauwe lucht en veel zon... Je zou voor minder heimwee krijgen, niet? In september ging ik naar Barcelona en ja, take me back, please! Deze stad heeft de ideale mix van strand, stad, hippe restaurantjes en bars én leuk volk. Om nog maar te zwijgen van de tapas... 


#Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?

In 2015 ben ik verslaafd geraakt aan brunchen. Deze brunch in Barcelona was toch wel de beste die ik ooit had. Ik droom er nog van! Watertanden à volonté met eggs benedict, wafels en French toast. Het verwondert je vast niet dat ik achteraf een knoopje moest openzetten ;-). Ga je ook naar Barcelona? Ga dan zeker brunchen bij Brunch & Cake (de naam alleen al is top). Wil je nog meer leuke adresjes? Klik dan zeker hier.


#Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?

Nog eentje van mijn samenwerking met Le Touriste Perdu. Foto's met food doen het altijd goed ;-).


#Welke fotobewerkingsapp/filter gebruik je?
Tegenwoordig gebruik ik telkens VSCO. De filters van Instagram zelf gebruik ik nooit.


#Wat is jouw meest gebruikte hashtag op dit moment?
Ik gebruik vaak de hashtag #belgianblogger. Wanneer je op die hashtag klikt zie je alle foto's van Belgische bloggers samen. Een heel leuk middeltje om nieuwe bloggers te leren kennen.


#Welke drie accounts zijn jouw favoriet?
Oei, da's een moeilijke. Ik hou zowel van kleurrijke als cleane feeds. Ik schreef eerder al eens artikels over wie je écht moet gaan volgen. Kijk hier en hier maar eens.

P.S.(Wil je weten wat ik recent gepost heb op Instagram? Je vindt me via deze link!)Ben jij ook te vinden op Instagram?

xoxo
Pauline