Tijd om even terug te blikken op de allereerste maand van 2016. Dat doe ik een tikkeltje anders dan in 2015... Vernieuwing is fun, niet?


Where I Went
#Amsterdam


Onder het motto dat verjaardagen vieren in het buitenland leuker is, trok ik met een hele bende naar Amsterdam. Niet voor mijn verjaardag trouwens, ik ben een zomerkindje ;-). We sliepen dat weekend in twee verschillende hotels. Omdat Amsterdam omgeven is door grachten, leek het leuk om een nacht door te brengen op een boot. Superleuke ervaring! Verder speelden we vooral toerist en wandelden we zowat de hele stad af. Het grijze weer kon ons niet deren.

#Rotterdam
Wat doen we op de tweede dag van het nieuwe jaar? Een road trip naar Rotterdam plannen natuurlijk! En weg waren we. Ben je nog op zoek naar leuke adresjes in deze Nederlandse stad? Klik dan hier en sla de adresjes snel op. 


#Luik


Tripjes in eigen land zijn ook de max! Zo ging ik op een zaterdag de andere kant van het land gaan verkennen. Ik moet het toegeven, Luik is niet mijn favoriete Belgische stad. Lees: drugsnaalden vind je er zomaar op straat en je kan niet op je gemak op een terrasje zitten zonder dat er om de tien minuten een (agressieve) dakloze om geld komt bedelen. Jammer, want deze stad heeft best leuke plekjes.
What I Spotted


Dat het Nederlandse warenhuis De Bijenkorf altijd mooie etalages heeft, is je vast ook wel al eens opgevallen. Deze maand was dat niet anders. Zou Miu Miu er voor iets tussenzitten ;-)?
Dit shirt van Zara is vanaf nu mijn BFF (neem dit met een korreltje zout, please). Toepasselijker kon niet. A match made in heaven, ook omdat het extra afgeprijsd was.Tijdens een event van Lacoste in onze hoofdstad spotte ik deze sneakers. Rose gold blijft toch zo'n topkleur, hé?
Deze leuke combinatie merkte ik op tijdens het soldenshoppen bij & Other Stories. Al moet ik toegeven dat ik meer naar de nieuwe collectie keek dan naar de solden. Typisch...


Ik woon op het platteland en dat heeft zowel zijn voor-als nadelen. Nadeel: hippe restaurantjes en bars bevinden zich al snel zo'n 15 km verderop. Voordeel: ik hoef niet ver te rijden om zo'n sublieme zichten te bewonderen.Yaaay, Ladurée heeft nu ook een vestiging aan de Brusselse Grote Markt. Allen daarheen!What I Ate/DrankTijdens het rondwandelen in Luik ontdekte ik het kleine koffiebarretje Darius (Rue Charles Magnette 1 C). Voor de zoetebekjes: ze verkopen yummy cupcakes. P.S.(Let eens op de retro vloer!) 


Shopsessies monden bij mij altijd uit in een soort van eetfestijn, want van shoppen krijg je honger... Bon, ik toch. Deze lekkere bruschetta mix at ik bij Godot in Gent (Hooiaard 8). Aanrader!
Eens per maand kan je me ergens een burger zien eten. De nieuwste hotspot wat burgers betreft is Manhattn's in Brussel (Avenue Louise 164 en Henri Mausstraat 39). Burgers verorberen in een New Yorkish sfeertje? Yes please!

Op naar begin maart voor een nieuwe Throwback Monday.

xoxo
Pauline