Hé jij daar, leuk dat je even komt meekijken in mijn leven! Het lijkt trouwens alsof ik de throwback Monday van januari pas vorige week schreef. Zo vlug dat de tijd gaat... Maar time flies when you're having fun zeker ;-)?


Where I Went
#Cadzand

Op zondag uitslapen, brunchen en erna uitwaaien aan zee. Topidee, niet? Gelukkig woon ik dicht bij de zee en hoef ik nooit ver weg te rijden. Cadzand is trouwens één van mijn favoriete wandelplekjes. Niet zo druk als de Belgische kust en er is veel meer natuur dan bij ons. Ik nam mijn fashionable -not- laarzen mee en wandelde zo een hele eind langs de zee én in het water. 

#Brussel


Yep, deze foto is in Brussel genomen en niet in het buitenland. Dit moet trouwens zowat het rustigste straatje van onze hoofdstad zijn. Heerlijk! Wat ik daar deed? Deze outfit shooten, of course. Heb je die nog niet gezien? Dan verwijs ik je graag door naar dit artikel.

What I Spotted
Het (zalige) woord PARIS en een hartje op de elleboog. Meer had ik niet nodig om mijn bankkaart boven te halen en deze überzalige sweater mee te nemen naar huis. Mijn collectie wordt steeds groter en groter, oeps. Oh ja, je vindt deze bij Pull & Bear aan een wel erg zacht prijsje (€17.99), #score! Voor de online shoppers: koop hem hier!

De etalages van de chocolatiers staken rond Valentijn in een superromantisch kleedje. Bij Neuhaus lag er een wel érg grote doos met de beste pralines naar me te lonken. Hoe mooi zijn die 3D-hartjes trouwens op de doos? 


Vroeg opstaan op zaterdagochtend is helemaal niet erg als je de mooiste kleren mag komen ontdekken bij Step By Step in de Steenhouwersvest 20 te Antwerpen. Wakker worden met fashion, heerlijke koffie en dito koffiekoeken = h e a v e n.  Deze Barbies hielden alvast een oogje in het zeil aan de inkom. Bij Step By Step kan je trouwens terecht voor merken zoals Isabel Marant Etoile en Alexander Wang.

Dat de SS16 collectie van LN Andes weer de moeite is , zeg ik je! Ik was aanwezig bij de launch en stelde al een heuse wishlist op.  Mocht je in Antwerpen zijn, ga dan zeker eens langs in de Leopoldstraat 22. 

What I Ate/Drank


Tijdens een event bij Le Tournant in de Waversesteenweg 168 te Elsene proefde ik samen met enkele andere bloggers het ene lekkere gerechtje na het andere. Zo at ik onder andere gamba's met een pikant sausje, foie gras, kroketjes van varkenspoot (!) én beenmerg! Dat beenmerg was voor mij persoonlijk de topper van de avond. Vroeger zou ik dat nooit geproefd hebben, maar hey, ik gaf het een kans en had meteen spijt dat ik het nooit eerder at. Zo zie je maar...  Drink er zeker een wijntje, want ze staan erom gekend topwijn te verkopen.
Weekends zijn er om aan een cocktail (of meerdere) te nippen, niet? Ik reserveerde bij Jigger's in Gent (Oudburg 16- altijd reserveren in het weekend, anders heb je geen plaats of moet je lang wachten eer je kan genieten van een cocktail), nam plaats aan de bar en genoot van het spektakel. Heel interessant om van dichtbij te zien hoe ze je cocktail maken. Wist je trouwens dat je moet aanbellen om binnen te geraken?Het stond al een tijdje op mijn to-do lijst en sinds vorige maand mag ik het eindelijk afvinken: brunchen in De Superette (Guldenspoorstraat 21) in Gent. Yummy yummy, dat smaakte naar meer!Van shoppen in Antwerpen krijg je honger en dan gaat een hamburger er altijd in. Paul's Boutique (Nationalestraat 100) is één van mijn favoriete burgeradresjes. Ter informatie: de burger op de foto heet Manifesto (inclusief ei en bacon, the yum!).SUSHI! Volgens mij beginnen ze me al te kennen bij de Carrefour, want ik ben verslaafd aan hun sushi. Ik zou het alle dagen kunnen eten, zó lekker! 


See you soon!

xoxo
Pauline