Maart was met momenten een heel erg drukke maand. Een klein voorbeeldje ter illustratie: Gent, Brussel en Antwerpen op één dag bezoeken? Yep, I did it. Kijk je even mee naar wat ik nog meer uitspookte?

Where I Went
#Tielrode


Op een zaterdagnamiddag vond in de supergezellige B&B ARCK de boeklancering van 'Life On Sneakers' , het boek van blogger Evi Renaux plaats. De ambitieuze Evi werd van de ene dag op de andere getroffen door een ziekte die haar leven volledig op zijn kop zette, maar gelukkig vond ze een plan b. In de B&B waren vijf kamers volledig ingericht volgens de vijf hoofdstukken in het boek. Dat het zeer aangrijpend en emotioneel was, kon je waarschijnlijk wel al raden.

#Antwerpen


Ik mocht de opening van twee nieuwe Antwerpse winkels bijwonen, namelijk Sienna & Faye (Everdijstraat 41) en Sincerely Valentine. Deze laatste is een pop-up en is jammer genoeg al terug dicht, maar je kan natuurlijk nog steeds op de webshop terecht. 

The perks of being a blogger: VIP zijn op de modeshow van Clouds Of Fashion in de Waagnatie. De nieuwe collectie als eerste bekijken, nippen aan cava en ronddwalen door de flowergarden (vol food, drinks, fashion en fun) = top!#Brussel


22 maart, 's morgens. Ik zet de radio aan en hoor nog net het volgende zinnetje: explosies gehoord in Zaventem. Blijf luisteren voor updates. -Wait, what? - Een beetje later hoor ik: ondertussen al enkele doden geteld. -Waaaablieft???- Explosie in Maalbeek. -Op die metro die ik zo vaak neem? Nee nee, dit kan geen waar zijn.Jammer genoeg was het geen nachtmerrie, maar de keiharde realiteit. Bruxelles, ma belle was het doelwit van bloederige aanslagen. Wie dacht dat het een ver-van-mijn-bedshow zou blijven, had het grondig mis. Ik laat me echter niet leiden door de angst -sterker nog- ik was diezelfde week al terug in onze hoofdstad te vinden. Want: #fuckterrorism.


What I Ate/Drank


Tijdens het openingsweekend van Dok Noord in Gent proefde ik voor het eerst een hartige(!) éclair. Want wie zei er ook weer dat éclairs enkel zoet moeten zijn? Deze éclair met zalm, sesam, appel en zure room was écht heerlijk (fris). Een echte aanrader! Ohja, de foodtruck was van De Kokmadam.

Café Labath in Gent (Oude Houtlei 1) was de plaats van afspraak voor een meeting met collega-Instagrammers en bloggers Alice, HanneJulieen Silke. Het werd een gezellig onderonsje met heerlijke koffie en limonades. 
Maart was ook de Jong Keukengeweld-maand. Je kon dan gedurende de hele maand voor maar €45 of €55 lunchen of dineren in een restaurant (met een ster) waar jonge topchefs met veel liefde je gerechtje klaarmaken. Ik ga heel erg graag uiteten en kon dit event dus niet aan mijn neus (of euh mond #lol) laten voorbijgaan. Zo ging ik langs bij WY in Brussel en bij Sel Gris in Duinbergen. Bovenstaande foto is bij laatstgenoemd restaurant genomen. Lunchen in alle kalmte met zicht op zee was h e m e l s . Het liefst keerde ik vandaag al terug, want zo zen voelde ik me nog nooit op restaurant.


Bij het openingsevent van Sincerely Valentine spotte ik deze lekkere cupcakes die van Amylin's Cupcakes bleken te komen. Wil jij ook eentje proeven? Hoogstraat 31 in Antwerpen is the place to be!
Tijdens het boodschappen doen bij Albert Heijn kwam ik dit leuke drankje tegen. Belooft watermeloenwater de nieuwste hype te worden na kokoswater? Van mij mag het.
Op zoek naar een lekker zoet tussendoortje in onze hoofdstad? Dan is het recent geopende Coco Donuts in de Sint-Annastraat 36 (bij de Zavel) iets voor jou. Ik zweer het je, de donuts zijn er finger lickin' good. Neem dat trouwens maar erg letterlijk.
Van ongezond naar gezond nu. Collegabloggers + een guiltfree high afternoon tea = de ideale zondagnamiddag als je't mij vraagt. Ik mocht inderdaad op een zondagnamiddag samen met andere bloggers komen proeven van allerlei lekkere én gezonde dessertjes van de hand van Laura (aka Madam Bakster). Al haar dessertjes zijn gezoet met natuurlijke suikers en ze bevatten geen dierlijke transvetten. Hashtag #vegan, #lactosefree, #healthy en #glutenfree zijn hier dus wel erg op zijn plaats. Ben je benieuwd waar je haar gezonde taartjes (die avocadotaart, mmm) en andere gebakjes kan verkrijgen? Hierzo! 

Tijdens een event van Bosch viel mijn oog op dit food-kunstwerkje. Het was niet enkel echte eye candy, maar ook nog eens erg lekker én klaargemaakt door Alex Joseph (van restaurant Rouge Tomate in Brussel).

Maak kennis met mijn nieuwste verslaving... Ik zou dit écht elke dag kunnen eten...

What I Spotted
Ik leerde deze fijne verzorgingsproductjes van Germaine de Capuccini kennen tijdens een gelaatsverzorging bij LUX. Heb je het artikeltje hierover gemist? Klik dan hier en lees het nog even na.
Hoe leuk zijn deze gespikkelde sneakers? Ik spotte (pun intended) ze bij & Other Stories in Gent.
Tijdens het Sisley-event in Brussel trokken deze make-uptafeltjes meteen mijn aandacht. Die lichtjes <3!
Ik bladerde door het Clouds Of Fashion-magazine dat we na de modeshow meekregen en spotte opeens een Instagram pic van mezelf erin. Hoe leuk is dit?

Toen ik laatst snel even bij H&M binnensprong merkte ik dit shirtje op. Yep, dit past zo goed bij me (en waarschijnlijk bij nog velen onder jullie).


Tijdens een uitstapje naar Vlissingen zag ik ineens vier van deze villa's naast elkaar. Van ver leken ze net op kartonnen huisjes.


See you in April!

xoxo
Pauline