Foto's maken met je smartphone is zó makkelijk tegenwoordig. Mijn fotocollectie telt volgens mij al tienduizenden foto's. Eén druk op de knop en hop: je kan meteen je foto bekijken én naar believen bewerken. Ook hoef je niet te wachten tot je filmrolletje vol is én je foto's ontwikkeld zijn. 

Dat was ooit anders! Remember the good old wegwerpcamera? Stiekem mis ik de charme van dat toestelletje wel een beetje. Bij Telenet dachten ze  blijkbaar hetzelfde, want een tijdje geleden kon je je gsm aan de hand van hun CamerApp in zo'n wegwerpcamera omtoveren. Je kreeg 14 dagen om 15 foto's te maken. Na een weekje kreeg je je fotografische kunstwerkjes dan in je brievenbus gedropt. Spannend, want zouden er foto's bijzitten met een vinger voor de lens, of met -nog erger- een wazig beeld? Dat dat allemaal wel meeviel, kan je hieronder bekijken... Ik moet toegeven dat ik nog nooit zo zuinig omging met een camera ;-).


Mooi weer? Tijd voor een zonovergoten picknick aan een kreekje, za-lig! Nog snel een fotootje nemen en hop, ik ben klaar om die lekkere aardbeien te verorberen.Rechtsboven: op 1 mei kreeg ik een schattig boeketje bloemetjes met o.a. meiklokjes. Het geven van zo'n boeketje op 1 mei zou geluk brengen aan de ontvanger. Fingers crossed dus!
Onderaan: een zonnende Britse korthaar. Seriously, een zonnende kat? Ik wou ze bijna insmeren met zonnecrème.
Tijdens een fietstocht kwam ik deze lieve lammetjes tegen. Ze kwamen spontaan kijken en ik... ik smolt.
Linksboven: wat doet een mens wanneer je op de bus wacht? Foto's maken van de kerktoren of course *wink*. 
Onderaan: picknicken in de bossen is best leuk, tot je thuiskomt en merkt dat je een paar ferme muggenbeten hebt opgelopen én er dan nog eens allergisch aan bent (seriously, first time ever en hopelijk de laatste keer). Achja, het leverde toch enkele leuke foto's op (en nee, niet van de muggenbeten!!!). De foto aan het water nam ik tijdens een fietstochtje 's avonds. Geef toe, er bestaan lelijkere plekjes hé? ;-)
Bovenaan: YAY voor zonnige weekends! Zo at ik lekkere wafels op een stokje (met geitenkaas en honing als vulling. YUM!) in Brussel en shopte ik in het Nederlandse Middelburg. Za-lig!
Onderaan: Ooit al een cocktail gedronken met een badeendje erin? Nee? 't Is bij Limonada in Gent dat je moet zijn! ;-) Barrio Cantina, het foodtruckfestival dat momenteel heel Vlaanderen doorkruist kon ik natuurlijk ook niet links laten liggen. Er hing een supergezellige sfeer, precies de Gentse Feesten in't klein. Top!

Heb jij ook foto's genomen met de CamerApp? 

xoxo
Pauline