April, je zal herinnerd worden als de maand waarin je ons van alle seizoenen eens liet proeven. Je toonde ons ook wat aprilse grillen écht zijn en liet het zelfs nog eens sneeuwen in de Ardennen. Je begon lekker warm en zonnig tijdens mijn weekendje aan zee, maar dat mooie weertje was van korte duur... Een paar dagen later mocht ik mijn winterkledij alweer bovenhalen. P.S.(Ik vergeef het je nooit dat je tientallen hagelbuien over mijn hoofd losliet toen ik tijdens de persdagen door Antwerpen rondliep.) Yours sincerely, Pauline. 

Where I Went
#NieuwpoortWarm én volop zon: een weekendje zee tijdens het eerste weekend van april was een heel goed idee. Ik genoot zelfs van de eerste BBQ van het jaar, za-lig! Op naar meer van dat, please!

#DammeOp terugweg van zee reed ik langs het mooie Damme. Precies een schilderijtje, niet? Ik moest er gewoonweg een wandelingetje maken, een terrasje doen en foto's nemen.

#Gent


Gent stond een week in bloei! Ik ging voor de eerste keer in mijn leven naar de Floraliën en zag dat het goed was. Mijn mond viel zelfs een paar keer open van verbazing en dan vooral bij deze creatie! Meer over de Floraliën lees en zie je hier

#AntwerpenApril betekent ook: P E R S D A G E N. Twee (hoog)dagen die in het teken staan van nieuwe collecties ontdekken bij PR-bureaus en natuurlijk gezellig bijpraten met collega-bloggers etc. Maar ook: twee dagen doorheen Antwerpen stappen en dat door weer en wind (heel erg leuk als het openbaar vervoer niet wil meewerken). De tweede dag mocht ik mijn ochtend extra goed starten tijdens het Morning Maker event bij Maurice Coffee and Knits. Ik genoot er onder andere van een zalig streepje muziek en een lekkere brunch (ideaal om energie op te doen voor de tweede persdag). Bovenstaande foto is een mooie herinnering aan deze leuke ochtend.


What I Ate/DrankJe denkt misschien dat ik niets anders drink dan koffie. Dan heb je het grondig mis, want ik ben ook een theeleut. Laatst ontdekte ik de muntthee van Or Tea? en dat was een erg aangename verrassing. Nog eentje, please!YAY, ik ging eindelijk een haute dog van Jeroen Meus gaan proeven bij Würst in Leuven (Margarethaplein)! Gelukkig komt Würst binnenkort naar Gent en hoef ik niet meer helemaal naar Leuven om zo'n hippe hotdog te verorberen, want #iwantmore. Ben je trouwens nog op zoek naar leuke adresjes in deze studentenstad? Dan verwijs ik je graag naar dit en dit artikeltje door.Wanneer je 10k haalt op Instagram (duizendmaal thanks!), mag de champagne al eens bovengehaald worden, niet? Deze topper van Virginie T. was in elk geval een goede keuze :) . Volg je me nog niet? Dat kan hier!

Er vinden de laatste tijd ook heel wat bloggerevents in Brussel plaats. Na zo'n event heb ik meestal nog een klein hongertje en dan ga ik langs Manhattn's (Beurs / Louizalaan) voor een yummy burger #sorrynotsorry. Al ga ik dat vanaf nu een beetje proberen te minderen... Ja, je leest het goed, ik ga de gezonde(re) toer op. Op een druilerige zondagochtend de lekkere Tarte à Moi -taarten proeven tijdens een bloggersbrunch in de nieuwste Brusselse hotspot La Fabrique en Ville (Egmontpark) is geen straf! Ff tussendoor: die aardbeientaart, hoe lekker is die? Brunchen is  trouwens niet alleen een feest voor je mond bij La Fabrique en Ville, maar ook voor je ogen: die inrichting <3!! P.S.(Vergeet niet te reserveren, want dit adresje is heel populair.)


What I SpottedDe prijs voor mooist gedecoreerde event gaat naar: het Caudalie-event. Ik voelde me er al helemaal thuis tussen al dat roze ;-). Nieuwsgierig wat ik van de Caudalie-producten vond? Lees het hier nog allemaal even na.Nóg meer roze! Na het zien van duizenden Instagramfoto's met leuke bombers, ben ik uiteindelijk ook overstag gegaan. Ik bestelde hem bij Stradivarius aan een erg zacht prijsje. Ze verkopen erg veel leukerds tegenwoordig, check hier maar even!Deze handtas van Paul's Boutique spotte ik tijdens een bloggerevent en staat nu al helemaal bovenaan op mijn wishlistTegenwoordig kan je op zowat elk event je (Instagram)foto's laten printen. Superleuk, want ik heb eerlijk gezegd nog altijd liever een tastbare foto dan eentje die ergens op internet rondzweeft. Deze foto's printte ik met een Strükla-printer. 


Bloesems op Instagram? Ik verkies ze op mijn nieuwe Essentiel tasje! ;-) 

Deed jij iets speciaals in april dat je met me wil delen?

xoxo
Pauline