Je denkt waarschijnlijk: "Hé, wat is dat gescheld in die titel? Op maandag dan nog?" . Geen zorgen, ik scheld niemand uit, ver van zelfs... 

Wanneer je aan een trut denkt, zal je niet direct aan een lief meisje denken. Het woord heeft nu eenmaal een negatieve connotatie. Vanaf vandaag mag je die negatieve bijklank schrappen uit je hersenpan én een positieve in de plaats toevoegen. Out with the old en in with the new!

Want: Cas en Wayne, de twee heren achter de webshop 9 Lemons gaven het synoniem voor vervelend meisje wel een heel andere betekenis mee...


Iedereen van jong tot oud die niet schuwt om zichzelf te laten zien en graag zijn of haar eigen pad kiest. Zelfverzekerd, stoutmoedig, sociaal, liefdevol, eigenzinnig, creatief, grappig zijn eigenschappen die op het lijf geschreven staan bij een Official Trut.

Da's andere koek, hé? :) 


In hun webshop vind je TRUT- sweaters (vanaf €55), shirts (vanaf €25) en zelfs accessoires. Zoals je kon lezen in de definitie hierboven, kan het woord TRUT voor iedereen gebruikt worden. Yep, mannen inclusief dus. Dus ja, je boyfriend kan ook zo'n sweater of shirtje aan ;-).

Ik koos de hartendief-sweater uit. Deze kan je hier bestellen.Ik moest trouwens niet lang zoeken naar schoenen die bij deze outfit passen. Er stond namelijk nog een lichtblauw paar Adidasjes in mijn schoenenkast. Een souvenirtje uit New York, van zeven jaar geleden (doet er mij trouwens aan denken dat ik dringend nog eens terugmoet!!!). Ik heb ze zelden gedragen, maar ik voel dat er deze lente verandering in komt. Dé (her)ontdekking van de maand, kan je wel zeggen. Ben jij ook een trut (in de positieve zin)?

xoxo
Pauline