Confession: ik ben geen die-hard juwelenfan. Zo zal je me nooit (of héél zelden) ringen en halskettingen zien dragen. Armbandjes daarentegen, ik zou er honderd aan mijn arm hangen. Ze maken je outfit net dat beetje meer af, niet? Ik vond het dan ook een leuk idee om jou mijn favorietjes du moment te tonen. Voor wie dacht dat ik hier een artikel over lekkere snoepjes of mooie mannen ging schrijven, is dus verkeerd. #sorrynotsorryVan boven naar beneden:

#Fairy: dit schattige armbandje kreeg ik van de lieve Julie van acupofjulie. Sinds kort is ze haar eigen juwelenbedrijfje begonnen onder de naam acupofjewelry.

#Daniel Wellington horloge: volgens mij heeft elke blogger ondertussen zo'n horloge in zijn/haar bezit. Ik kon het natuurlijk niet laten om een exemplaar met een roze bandje uit te kiezen. Wist je trouwens dat je dit polsbandje kan vervangen door een ander bandje? Hier vind je de verschillende modellen.

#Thomas Sabo: dit armbandje komt uit de Love Bridge collectie, een heel romantische en mooie collectie. Leuk detail: mijn naam staat op het plaatje gegraveerd.

#Pandora: de nieuwste collectie van Pandora is echt to die for. Check hier maar eens en zwijmel weg bij al die mooie armbandjes. Laat deze pagina misschien expres openstaan wanneer je vriend iets op de computer wil opzoeken *wink*.


P.S.(Je vraagt je misschien af of ik ineens een tattoo heb laten zetten? Nee hoor, het zijn de temporary tattoos van Mon Tattoo. Ze lijken net echt, niet?)


Draag jij vaak armbandjes?

xoxo
Pauline