"Euhm Pauline, ben jij geen throwback Monday vergeten? Waar is die van de maand mei?" Lap, ik wist het dat ik onder mijn voeten ging krijgen. Nee hoor, al zag die throwback er iets specialer uit dankzij de Telenet CamerApp-actie. Het artikeltje in kwestie kan je hier nog eens op je gemakje nalezen. Zie je nu wel dat ik hem niet vergeten was :) , hij stak gewoon in een ander kleedje! Vergeef je het me, pretty please? 

1...2...3... June's calling... En guess what, ik heb iets met steden en dorpjes die met de letters "BR" beginnen. Say what? Lees gewoon vlug verder and you'll find out ;-).

Where I Went
#Brugge

Brugge, je bent zo fotogeniek. Ik kwam terug thuis met honderden foto's en mocht alweer een pak leuke koffieadresjes van mijn to-dolijstje schrappen. Want ja, Brugge barst er zowat van tegenwoordig. Ik schrijf er binnenkort nog iets over... Stay tuned!

#Breskens


Na Brugge volgde Breskens... Uitwaaien doe ik hier heel erg graag. Het is er helemaal niet zo druk als aan de Belgische kust, hemels. 

#Knokke


Toch vind je me ook vaak terug aan de Belgische kust. Om te shoppen bijvoorbeeld ;-). Of om -zoals hier tijdens de Möet Party- van champagne (of Ice Tropez) te nippen in één van de hippe beachbars. 

#Brussel


En van de zeelucht van Breskens en Knokke naar... de stadslucht in Brussel voor de hypnotiserende tentoonstelling van Peter Kogler. Helaas al afgelopen, maar het was zeker een aanrader.

#Antwerpen


En van de Brusselse stadslucht naar die van 't Stad voor de lancering van de nieuwste Urban Decay Vice lipsticks. Dit event vond plaats in cocktailbar The Dirty Rabbit op het hippe Antwerpse Zuid. Mijn favorietje is alvast de Backtalk Comfort Matte. Probeer maar eens een keuze te maken uit die honderd lipsticks. 

What I Ate/Drank


Deze sappige burger en crispy frietjes ga je niet in België vinden jammer genoeg... Wél bij het moderne Keulse burgerrestaurant Burgerlich. Maar hey, treur niet zo! Keulen is zo ver niet hoor! Lees hier nog snel even mijn reisverslagje over deze Duitse stad na en noteer alvast mijn hotspots op je to-dolijst.

Lekker lang uitslapen op zondag en dan dit ontbijt aan je deur geleverd krijgen. Zalig? Nee, overzalighemelsfantastisch (oké dit woord bestaat niet, but you understand me, right?!). Dit ontbijt moet zowat het lekkerste ontbijt van de maand juni geweest zijn. Woon je in Brussel en wil je het ook eens uitproberen? 't Is hier dat je moet zijn. P.S.(Ik koos het deluxe ontbijt).
Op het Brusselse Flageyplein stond een wel erg aantrekkelijk kraampje in juni, namelijk de Magnum Double Pleasure bar. Hier kon je je eigen Magnum customizen en er een fotootje van nemen voor op je Instagram (laat je Magnum wel niet smelten hé). Voor de geïnteresseerden (ja jij daar, jij chocolade addict): deze bar is recent verhuisd naar de Belgische kust. Hup hup hup, allen naar zee! P.S.(Lijkt mijn Magnum niet een beetje op pizza, lol?)

Juni was natuurlijk ook EK-maand. Op 22 juni speelde België tegen Zweden én won. Zweden = IKEA en IKEA = hotdogs (je gaat daar toch niet buiten zonder zo'n hotdog te hebben gegeten zeker).  Dus die woensdag in juni vond hier een Zweeds hotdogfeestje plaats. Want we eten die Zweden op... Saint-Germain - yep die lekkere vlierbloesemlikeur - gaf een onvergetelijke brunch op een prachtlocatie in de Plantentuin in Meise. Ik schrijf er binnenkort zelfs nog een artikeltje over. Eerst nog tussen die honderden foto's kunnen kiezen. P.S. (Mijn "La Vie en Rose"-armbandje van Spell On Me pastte alvast bij de cocktail.)


Op de laatste dag van juni werd ik getrakteerd op een lekkere BBQ in samenwerking met Carrefour en streekgenoot slash wereldkampioen BBQ Peter De Clercq. De locatie (Villattitude in Ukkel), de yummy gerechtjes en het weer (geen regen, yes!) zorgden ervoor dat het een geslaagd avond werd. 


What I Spotted

 Tijdens een wandelingetje werd ik begroet door deze mevrouwtjes. BOE!
Hoe mooi is deze gevel bij Pierre Marcolini op de Brusselse Zavel? Je moet er zeker eens de zomerse nieuwigheden gaan proeven. De ijsjes zijn top! Un été chez Pierre, c'est magnifique!
Ik mocht de nieuwste collectie van Thomas Sabo komen bekijken in een chique Brusselse loft. Wel, hou die collectie maar in de gaten want het is de moeite! :)
Tijdens een event in de Antwerpse Lakstore (seriously, nagellakparadijs) van het nagellakmerk Faby spotte ik dit nagellakkleurtje. Lekker zomers en fris én nu al mijn grote favoriet voor 2016. 
Ik hou van de lucht net na een onweer, ook al kan ik geen onweer meer horen of zien (lees: te veel onweer en regen in juni). 


Rondlopen in Brussel en de vreemdste straatnamen tegenkomen: moet kunnen. Hou dus zeker je ogen open, want het zit 'm soms in de details.


Op naar de volgende THROWBACK MONDAY!

xoxo
Pauline