Wat was het een heerlijk weertje gisteren. Tijd om naar zee te gaan en te genieten dus. Let's have some fun in the sun was het motto! Ondertussen een paar outfitfoto's maken moet kunnen, nee? 

Wist je trouwens dat dit mijn allereerste outfitpost is? I'm pretty excited!
Het was supermooi weer zondag, dus ik vond dat het tijd was om fleurige kledij te dragen. Neem dat fleurig maar letterlijk, want ik droeg mijn roze Modemusthaves t-shirt met bloemetjes en mét mijn favo stad op: New York. Natuurlijk was het nog wat te fris om enkel in t-shirt rond te lopen, dus droeg ik erboven nog een fluffy-vest én mijn trenchcoat van Only. Dat was ideaal! Oh ja, mijn Instax mini en ik, wij zijn onafscheidelijk!
Hier zie je mijn fluffy vest (Bershka) en t-shirt wat meer in detail. De lichte high waisted jeans is een soldenkoopje uit Abercrombie & Fitch. De schoenen (tevens de beste schoenen ooit!) komen van Steven Madden. Ik zou hetzelfde paar direct terug kopen!
Iets meer over de accessoires: mijn oorbellen komen van bij sieradenwinkel I am en mijn zonnebril is een Ray-BanIk vind de blauwe kleur zo leuk! Wanneer ik mijn zonnebril opheb, lijkt het alsof ik alles door een of andere Instagramfilter bekijk, haha. Let trouwens op mijn nagels, die geheel in lentestemming zijn! ;-)


Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?

xoxo
Pauline