Aaah, ruik je de lente ook al? De eerste zonnestraaltjes geven me al meteen zin om een leuk jurkje aan te trekken. Speciaal voor jou zocht ik bij enkele van mijn favoriete webshops de tien leukste jurkjes uit die ook nog eens lief zijn voor je portemonnee. Kijk je even mee? 


PRINTS


Van links naar rechts:

#Springfield (€29.99): Een lief jurkje dat ik meteen zou aantrekken om te gaan winkelen of een wandelingetje te maken.

#Hollister (€49): Want tropische prints maken me blij! 

#Forever 21 (€13.50): Lente = bloemetjes die in bloei staan. Dit jurkje schreeuwt voor mij dan ook lente.

#Asos (€47.80): Lekker zonnen op je balkon, tuin of in het park met dit jurkje met palmboomprint. Doet me meteen verlangen naar de zomer. Dan kan je dit jurkje ook meteen aan naar het strand, met je bikini eronder!


COLOUR#Loavies (€29.95): Lekker de stad in met vriendinnen of de boyfriend en op een terrasje wat drinken in deze lange jurk. Ja, dat zie ik volledig zitten!

#Zara (€29.95): Kanariegeel, moet kunnen en zeker in de lente! De wereld is tenslotte al grijs genoeg. Jij daar, maak het verschil!

#Asos (€47.82): Cocktails nippen op vrijdag- of zaterdagavond (of eender welke avond ;-)) kan gerust in dit zachtroze jurkje. Stylish!

ALL WHITE#Forever 21 (€29.45): Kant en wit, kan het nog romantischer en meisjesachtiger? Ja, van tijd tot tijd hou ik hier wel van. Je kan dit jurkje natuurlijk ook combineren met stoere boots als je eerder een 'wild' girl bent. ;-)

#Forever 21 (€19.50): Een clean jurkje, zalig. Give it to me now! Ideaal voor een etentje met de schoonouders, familie etc.

#Asos (€47.82): Ooh, wit mét strik! Cute, ook op vrijdag-of zaterdagavond in de bar/club.Zo, nu ga ik even terug buiten wat vitamine D opdoen voordat ik al deze jurkjes koop, haha! 

Welk jurkje is jouw favoriet?

xoxo
Pauline