Die Koreanen en hun cute spulletjes toch altijd hé... Mocht ik op reis gaan naar Azië, ik denk dat ik me arm koop aan al hun schattige make-up en dergelijke. Jammer dat het zo ver is en er geen reisje naar daar op de planning staat. Maar: hurray hurray, gelukkig bestaat er zoiets als het internet! Zo stuitte ik tijdens mijn dagelijkse surfrondje op Etude House, een wel erg leuk beautymerk dat ik zo graag met jou wil delen. 

Ahhh, smelt smelt... Deze lipsticks én lippenbalsems zijn toch to die for?
Van links naar rechts: 
(1) Etoinette Crystal Shine Lips
(2) Color in Liquid Lips
(3) Sweet Recipe Candy Stick

Sheet masks zijn een ware hype in Azië, maar jammer genoeg zijn ze (nog) niet zo goed te vinden in ons landje. Check trouwens ook de andere maskertjes van Etude House! Om hebberig van te worden... *kwijl*

(1) Royal Class Gel Mask Sheet
(2) Bebe Foot Mask
(3) Silk Scarf Double Hair Mask


Tsja, in Azië vinden ze de meest gekke dingen uit zo te zien... Wat dacht je van een patch in hartjesvorm om op je rode en geïrriteerde kaken te plakken? Of wacht, een patch om je lippen te verzorgen?  Ze hebben er zelfs een maskertje om op je elleboog aan te brengen (voor blinkende(!!!) en zachte ellebogen). Alle gekheid op een stokje daar in Azië...
(1) Petite Beauty Winter Proof Cheeks Patch
(2) Cherry Lip Gel Patch
(3) Bebe Elbow Mask

Nog enkele schattige productjes die ik zo in mijn winkelmandje zou stoppen:


(1) Dear Girls Be Clear Pact
(2) Oh Happy Day Hand Bouquet Rich Sugar
(3) My Beauty Tool Lovely Etti Nail Clippers


Voor zover ik weet zijn deze producten niet zo makkelijk te vinden over here. Na wat speurwerk kwam ik op de site van bbcreamshop.eu terecht. Zij verkopen heel wat producten van Etude House. De prijs valt ook erg mee, totdat je er de verzendkosten bijrekent natuurlijk. ;-)

Mocht jij een betere optie weten, laat je het me weten pretty please? Een koekje en levenslange dankbaarheid wachten op je. ;-)


Kende jij dit übercute merk al?

xoxo
Pauline