Alohaaaaa! Hier is ie dan, mijn langverwachte Primark shoplog... Zoals je hier al kon lezen, mocht ik vorige week woensdag al even komen piepen (en shoppen of course) nog voor het grote publiek binnenkon in de Gentse Primark. Waarom jij naar deze Primark moet, lees en zie je hieronder. 

Vorige week ging ik helemaal los bij Primark Gent, want hey... shoppen in een lege Primark is toch te zalig? Ik liep met momenten zelfs helemaal alleen rond te snuffelen bij onder andere de pyjama-afdeling. Hoe leuk is dat? Het voelde in ieder geval erg VIP-ish. Ik ging vandaag nog eens langs (ik kocht niks by the way, gek hé) en wow... ik mis die lege Primark al! Er lagen her en der al kledingstukken op de grond, oeps... ;-) Ik merk trouwens dat iedereen zijn weg al gevonden heeft richting de Langemunt, want de gekende Primarkzak siert het Gentse landschap al! ;-)

Drie weken geleden ging ik ook langs bij de Luikse Primark en ook daar kocht ik enkele leuke spulletjes. Hoog tijd voor een extra lange shoplog dus!


Een vosjesonesie, jawohl... én én én emoji-slofjes! YAY!I'm ready for Winter, baby! Primark heeft telkens zo'n leuke pyjama's! Confession: ik ga er altijd als eerste heen wanneer ik naar Primark ga.
Liefde voor de thermos, het flesje en de übercute pennenzak!
De Bambi-pyjamabroek kan van mijn wishlist geschrapt worden! De kousjes van Bambi en Stampertje moesten natuurlijk ook mee... En héy, is dat een panty met Stampertje? Hop, in de winkelmand...


Op de Bambi-pyjamabroek komt Stampertje ook nog eens piepen. Ik heb het wel voor Stampertje blijkbaar. ;-)
Pugs, who doesn't like them?
Het bloemenkransje leek me leuk om eens te gebruiken bij een outfitpost.


Chillbroek gespot... en dan nog eentje met Simba op als je goed kijkt... 


Een wit topje...
met een beetje kant aan de achterkant. Me likey!


Sporty girl over here! Nu nog uit mijn zetel komen...
Off shoulder top! Ik zocht al lang een leuke...


 Het mag beginnen regenen van mij! 
Een leuk jurkje dat hoogstwaarschijnlijk nog in een outfitpost voorbij zal komen. Stay tuned! *wink*
Shoes are a woman's best friend en zeker wanneer ze een zacht prijsje hebben!


De Gentse Primark in 20 woorden: twee verdiepingen tellende en 4500m² grote winkel volgestouwd met leuke mannen-en vrouwenkledij én zelfs een heuse home-en kinderafdeling! Go Go Go!

Zoals je ziet kon ik heel wat van mijn wishlist schrappen én vond ik zelfs nog meer leuks (ik ben een echte sucker voor de pyjama's bij Primark!!)...
Ohja, vind je dat shoppen bij Primark not done is? Ik verwijs je dan graag door naar het topartikel van Merel! Ben jij al langsgeweest bij de nieuwste Primark?

xoxo
Pauline