Wanneer het zo warm is zoals de afgelopen dagen, is veel make-up dragen niet echt een must. Of 't is dat je van uitlopende mascara en smeltende foundation houdt natuurlijk. Geen make-up is ook geen optie voor je, zeg je? Wel, dan zijn de nieuwste Genuine Glow-producten van Estée Lauder je BFF tijdens deze hete zomerdagen. Ze zorgen voor een subtiele make-up look en dito glow. Ik - een groot fan van naturelle make-uplooks- heb de producten alvast toegevoegd aan mijn dagelijkse make-uproutine! Ik stel de producten dan ook graag even aan je voor.

De Genuine Glow-collectie (die trouwens online verkrijgbaar is bij ICI Paris XL en Estée Lauder) breng je stap voor stap aan. Ik leg het je even uit hoe:

1. Start met de Priming Moisture Eye Balm (€39.30). Deze voeibare en rozeachtige balm die je onder je ogen aanbrengt zorgt ervoor dat je er in geen tijd uitgerust uitziet.

2. Daarna breng je de lichte Priming Moisture Balm (€39.30) aan op je huid. Zeg maar bye bye tegen oneffenheden en hello gehydrateerde én stralende huid!3. Nu is het tijd om je grootste smile boven te halen en je wangen bij te kleuren met deze mooie Blushing Creme voor lippen en kaken (€30.52- twee tinten-bovenste swatch). Het kleurtje (ik ontving sweet cheeks- die heeft zijn naam trouwens niet gestolen) past perfect bij me en ziet er helemaal niet té uit (iets wat ik vroeger nogal eens kon voorhebben *wink*).

4. De vloeibare Eyelighting Creme voor ogen en gezicht (€26.37- drie tinten) voorziet je van een subtiele genuine glow. Supergemakkelijk aan te brengen met het speciale en superzachte 'borsteltje'. Ik ontving de bare blush en moet zeggen dat het mijn huid op de perfecte manier oplicht. Ik breng het vooral aan op mijn jukbeenderen, binnenste ooghoeken en neusbrug.

5. Last but not least breng je de Reviving Oil Lip Tint (€24.30-onderste swatch) aan op je lippen. Lipglosses hebben nogal de neiging om te plakken, maar deze doet dat gelukkig niet. Yay voor zachte lippen!TADAAAAH... Fresh & glowy face spotted!
Zijn deze Genuine Glow-producten iets voor jou?

xoxo
Pauline