Let's get a little bit personal op deze grijze zaterdag... Altijd leuk om meer te weten te komen over de persoon achter de blog, niet? Wel, here we go! 
Ik woon op het platteland, in een klein dorpje dat op zo'n twintig minuten van Gent én van de Nederlandse grens ligt. De liefde, die vond ik echter op een uur van mijn dorpje vandaan. Mijn vriend woont namelijk in Brussel. "Wat, in Brussel?" Yep, een groter contrast met mijn polderdorpje bestaat er niet. Maar dat vind ik net zo leuk, zo nu en dan kunnen afwisselen tussen de drukte van een stad en de stilte van een plattelandsdorpje.

Het voortdurende heen-en-weer gereis van klein dorpje naar grootstad brengt natuurlijk ook -leuke- gevolgen met zich mee. Eén van die gevolgen is dat ik mijn kleding steeds aanpas aan mijn bestemming. Lees: het rustige plattelandsleven of de drukke hoofdstad. Zo verkies ik thuis een comfortabele en casual kledingstijl tegenover een ietwat chiquere stijl wanneer ik door de Brusselse straten flaneer. Mijn kledingkast puilt zeker niet uit van de kledingstukken, dus creëer ik meestal met eenzelfde key item (of items) een plattelands- én stadsoutfit. 

Een beetje verder in dit artikel toon ik jou graag mijn go-to plattelands-en stadsoutfit voor deze herfst, samengesteld met mijn drie huidige favoriete key items. Maak kennis met mijn zwarte hoed, transparante handtasje en bloesje met ruffles

I ♥ the Country Life 
Je kan er de mooiste wandelingen maken langs prachtige kreekjes of in bossen • die stilte. Even je ogen sluiten en zeg maar bye bye tegen je stress. • je komt vaak bekenden tegen. Er is altijd wel iemand waar je een praatje mee kan slaan. Eenzaam? Nope.• geen files, geen agressieve chauffeurs die achter je staan te toeteren • je kan naar de sterren kijken zonder al te veel lichtvervuiling • gewekt worden door fluitende vogels in plaats van door sirenes: zalig! • fietsen doorheen de meest knusse dorpjes en onderweg picknicken middenin de natuur.
Blending in with nature met mijn lange kaki cardigan en kaki skinny. Ik ben helemaal klaar om een lange wandeling te maken (thank God for sneakers) door het bos en langs de mooie kreekjes. Laat die noordenwind maar komen, mijn hoed houdt mijn hoofd wel warm.I ♥ the City Life
Je kan als het ware elke dag een andere koffiebar of hip restaurantje uittesten • shopping sprees (hoeft geen uitleg bij denk ik) • er is op elke hoek van de straat wel iets te zien of te doen • alles is zo makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of de taxi • je kan er eten bestellen en dat bij jou thuis laten leveren (beste uitvinding ever!) • de fotogenieke architecturale pareltjes (ik kan er naar blijven staren).

Strolling through the city... Ladylike met mijn zwarte plissérok en zwarte enkellaarsjes. Die wafel in m'n hand (want #BelgischeTrots enzo hé) is een must om energie op te doen voor een namiddagje rondwandelen in onze hoofdstad. De roze jas zorgt voor een kleurrijke touch in een toch wel grijze stad als Brussel.

Welk leven ik verkies? Cliché, maar ik ben echt niet goed in kiezen. Ik voel me supergoed in een stad, maar ook op het platteland. Beiden hebben hun charmes. Flauw hé, van me ;-). 

P.S.(Dit is mijn inzending voor de Zalando Style Icons // Creative Content Icon. Hoe leuk zou het zijn om die Zalando award binnen te halen? Ssssuuuperspannend! Duim je met me mee?)


Wat verkies jij? Het bruisende stadsleven of toch eerder het rustige plattelandsleven?

xoxo
Pauline