'Is weekend! Met andere woorden: treat yourself ( or your squad, BF or pet), because calories don't count on weekends (I wish...). In elk geval, na die drukke werk- of schoolweek ben je waarschijnlijk op zoek naar een leuk adresje om het weekend te vieren? Hallelujah: je bent hier aan het juiste adres, want yours truly zal de komende weken, maanden, jaren, eeuwen,... de leukste (weekend)adresjes met jou delen aan de hand van 'The Ultimate Calories Don't Count On Weekends List'. Deze lijst zal opgesplitst worden in verschillende categorieën. De zoetebekjes onder jullie mogen alvast beginnen watertanden, want het is tijd voor de Sweet Desserts!


#COCO Donuts - Sint-Annastraat 36, Brussel


1.Chloé en Candice, de twee vrouwen achter COCO Donuts, maken hun donuts (de lekkerste van heel België) steeds vers én met een maximum aan lokale ingrediënten. 
2. Een keuze proberen maken uit hun aanbod is erg moeilijk. Ga je voor een donut met Oreo's, cuberdons, rode vruchten of eentje met -jawel- bacon
3. Neem je donuts mee of verorber ze ter plaatse met een kopje koffie.
4. Leuk nieuws: binnenkort komt er een nieuwe winkel aan!


#MoMade Cupcakes - Reyndersstraat 37, Antwerpen


1. De Antwerpse place to be voor alles wat zoet is. Zeg maar ja tegen die macarons, muffins en of course: cupcakes.
2. Je vindt hun cupcakes ook in de Antwerpse Stadsfeestzaal én in shoppingcenter Gent Zuid. Come to mama jij yummy vanillecupcake ...

#Julie's House - Kraanlei 13, Gent // Koningin Elisabethlaan 26, Gent


1.Wanneer ik in Gent ben en zin heb in zoet (laat die sugar rush maar komen), spring ik hier graag binnen voor een lekker stukje taart of een cupcakeje (of twee). Mijn favoriet: de hazelnootcupcake met pralinévulling en koffiemousse topping... Yummmmm...
2. Sinds kort kan je ook dicht bij het Sint Pietersstation je daily cupcake fix halen. Ideaal om op de trein op te eten ;-).
3. Je kan op beide adressen ook terecht voor leuke cadeautjes.

#Lilicup, Edelknaapstraat 65, Brussel


1. Wanneer je Julie's House mixt met Momade Cupcakes, kom je in de buurt van Lilicup. Ik hoef er geen tekeningetje bij te maken zeker dat dit de BESTE cupcakes van België zijn (trust me, ik heb al véél cupcakes uitgetest in mijn leven)?
2. Calamity Jane, Darius, Teddy... het zijn maar enkele van de vele cupcakes die in de toonbank naar je liggen te kijken.
3. Ook voor cookies, cheesecake, thee en scones ben je hier aan het juiste adres.To be continued...