Outfit: grey Sundays and maxi cardigans


Wat een grijze dag gisteren. Dat kille weertje vraagt natuurlijk om een lekker warme maxi cardigan.

Ik hou van mijn maxi cardigan! Die kocht ik een maand terug bij Abercrombie & Fitch. Supercomfy, toch stylish én warm. Wat wil je nog meer? Aangezien mijn outfit al redelijk donker was, heb ik toch besloten mijn lichtblauwe All Stars aan te doen. Wist je dat ik die al zo'n 10 jaar heb? I love them!
De wind die onder mijn cardigan blaast zorgt voor leuke foto's, niet? Mijn skinny komt trouwens uit de Zara. Het is één van mijn favoriete broeken du moment.
Mijn t-shirt is van Eleven Paris. Ik vind die shirts zo leuk, met dat snorretje! Herken je trouwens de dame op mijn t-shirt? Juist ja, de enige echt Kim Kardashian! 
Lost in the woods? Nee hoor, gelukkig niet. ;-)
De accessoires: mijn tasje kocht ik een tijdje geleden in de Primark en het leuke pluchen sleutelhangertje vond ik in de H&M.


Wat vind jij van maxi cardigans?

xoxo
Pauline

Tags:

Share:

20 reacties

 1. Superleuke outfit! Ik ben normaal niet voor van die hele lange cardigans maar deze vind ik wel nog leuk! Ik heb hetzelfde tasje van Primark, superhandig en mooi vind ik! En ik heb ook een gelijkaardig t-shirt maar dan in het grijs en met Marilyn Monroe erop :-) wat gek trouwens dat je All Stars al zo lang mee gaan en er toch nog goed uitzien! En heel erg mooie foto's zo op het platteland! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Kim! Haha, zo leuk dat je hetzelfde tasje hebt en ook zo'n gelijkaardig shirt! :-) Ja, mijn All Stars gaan inderdaad al eventjes mee. Ik draag er goed zorg voor en ga er niet mee in de modder gaan lopen bijvoorbeeld hihi.

   Verwijderen
 2. Wat een geweldige outfit! ♥ super leuk gecombineerd! Die maxi cardigans zijn echt leuk!!! En hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel hoor, echt lief! I loooove maxi cardigans, ideaal voor als het nog wat kouder is zoals nu.

   Verwijderen
 3. Wat een super leuke look! Ik draag ook graag lange vesten met dit weer :)

  Liefs,
  Kim / vintageandbeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! Dat staat je erg goed. En de foto's zijn erg mooi en spontaan. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat en fijn vest en wat een mooie foto's ook zo in de natuur! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke outfit! Staat je goed! Ik hou van zulke cardigans, perfect voor tussen seizoenen :)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superlief, Marlies! Echt hé, ben blij dat ik hem gekocht heb!

   Verwijderen
 7. Staat je leuk. Zelf draag ik nooit vesten maar vind het wel altijd leuk bij een ander.

  BeantwoordenVerwijderen