Het is alweer maandag, de meest onpopulaire dag van de week. Laat ik er meteen een topdag van maken voor jou. Hoezo dan? Wel, ik mag één van jullie superblij maken met een chique Glam Case van Fotocover voor je iPhone 4(s), 5(s) of 6. Wist je trouwens dat dit mijn allereerste give-away is? Le me is dus superenthousiast! Sta je al te popelen om mee te doen? Lees dan vooral snel verder.


#Wat is Fotocover?
Fotocover is een Gents bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van kwalitatieve covers voor allerlei smartphones en zelfs iPads. 
Hun website fotocover.be is erg gebruiksvriendelijk en je cover is in één, twee, drie gemaakt. 
Een extra troef is trouwens dat je cover gratis verzonden wordt en je hem binnen de twee werkdagen ontvangt. Aan kwaliteit trouwens geen gebrek, al hun covers en foto's ondergaan namelijk een kwaliteitscontrole. No worries dus, je cover is in goede handen!#Wat kan je winnen?
Ik heb de eer één lezer gelukkig te maken met een luxe limited edition Glam Case van Fotocover die hij/zij naar eigen smaak mag personaliseren. Wil je graag een leuke quote op je cover? Of eerder een foto van jou en je vriendinnen/liefje/huisdier? Of wacht, wil je beide? Het kan allemaal!  Zelfs de kleur van de cover mag je zelf kiezen. 

Opgelet: jij (of iemand aan wie je de Glam Case cadeau wilt doen) moet over een iPhone 4(s), 5(s) of 6 beschikken!

Klik ->hier<- voor meer info over de Glam Case en aanschouw de verschillende kleurtjes waaruit je kan kiezen! Trouwens, of je nu uit Nederland komt of België: iedereen mag meedoen!#Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg Fotocover op ->twitter<-
2. Laat een reactie achter bij dit artikel (met een geldig e-mailadres) waarin je vermeldt dat je meedoet.


#Wil je net dat beetje extra kans maken? 
1. Volg me op Instagram: fairygodmotherr 
(+ laat bij je reactie weten onder welke naam je me volgt)

2. Like mijn Facebookpagina: fairygodmotherrblog
(+ laat bij je reactie weten onder welke naam je me volgt)


3. Volg me op ->Bloglovin'<- en like deze post.
(+ laat bij je reactie weten onder welke naam je me volgt)


#Wanneer wordt de winnaar bekendgemaakt?
Je kan meedoen tot en met zondag 5 april 20 uur. Daarna zal een onschuldige hand de winnaar trekken en breng ik de gelukkige winnaar op de hoogte via mail. I wish you a lot of succes, ladies (and gentlemen). 
Come on hoesjesaddicts, verenigt u en spread the word! 

xoxo
Pauline