Instagram: 5 x must-follow

De beste applicatie ever. Ja, zo zou ik Instagram durven noemen. Het is met stip op één mijn favoriete socialmediakanaal. Mocht ik ineens te zien krijgen hoeveel tijd ik op Instagram spendeer, ik denk dat ik achterover zou vallen. In november heb ik al eens mijn favoriete accounts gedeeld, hoog tijd voor een nieuwe versie zou ik zo zeggen. Ik neem even mijn iPhone bij de hand en let's go!Lekker meisjesachtig roze en veel tierlantijntjes. Deze twee woorden vatten deze account het best samen. Droom weg bij foto's van de mooiste bloemen en accessoires die je wel erg hebberig maken. Elke foto is heel erg mooi gestyled. Ik ben fan!


Hopelijk heb je al gegeten, want deze account kan je extreem hongerig maken. Of misschien krijg je eerder zin om te beginnen bakken. De lekkerste taarten komen hier voorbij, probeer niet te kwijlen! ;-) 
Volgens mij zit er iets speciaals in het water in Milaan. Andrea maakt de mooiste foto's en doet je zin krijgen in ontbijt op bed. Droom weg bij de foto's die hij neemt doorheen de straten van Milaan en andere steden.Isabella is personal stylist bij ASOS en award winning fashion blogger, dit moet dus wel een topaccount zijn. Yep, it is. Keywords hier zijn clean en Londen. Ik krijg in ieder geval meteen zin om naar Londen te gaan bij het zien van haar pics. 
Pastel galore it is! De lokken van Alyssa Garrison (eigenares) zijn zelfs pastel. I love her style! Ze is onder andere fan van unicorns en kleurrijke zoetigheden. 


P.S. Volg je mij trouwens al? Je vindt me onder de naam fairygodmotherr! Dit is alvast een sneak preview van het soort foto's ik allemaal post. Tot snel?

Volg jij deze accounts al?

xoxo
Pauline

Tags:

Share:

18 reacties

 1. Ik kende nog geen enkele van deze accounts, bedankt voor 't delen :-) Zit ook nog maar vrij recent op IG.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Superleuk dat je iets had aan deze post! ^^ Instagram kan een echte addiction worden, ik kan er van meespreken ahum :D .

   Verwijderen
 2. Know the feeling girl :) *instagramaddicted* tot grote ergernis van de boyfriend :) Ik kende de accounts niet, maar iedere blogger zoekt natuurlijk ook wat in zijn eigen 'niche' hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige feeds! Ik ben er heel vaak jaloers op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw dat account van isabella is echt prachtig! Gelijk even gevolgd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die laatste is leuk! Ben ik meteen gaan volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige accounts allemaal zeg:) Ik ben ook gek op Instagram en inderdaad, die uren moeten we maar niet tellen..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die accounts kende ik ook nog niet! Ik hou echt van accounts vol kleur, witte achtergronden of net heel monochrome en modern! Je moet zeker @crystaldie eens bekijken!

  Bisous! Shannen x (coeurbelgique.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idem hier... hoe witter, hoe beter! Crystaldie volg ik al hihi, die is echt top!

   Verwijderen
 8. Super leuke accounts! Ik kende geen enkele er van! Kan het trouwens zijn dat er nergens een linkje naar de accounts staat? Zou handig zijn om door te klikken, anders moet je ze googlen (lui over here!). Als dat er wel is: sorry sorry, ik heb er met mijn warhoofd over gekeken :p

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Marlies! Goed gezien van jou, ik heb er geen linkje bijgezet. Ga ik nu meteen doen!

   Verwijderen
 9. Steeds leuk om nieuwe accounts te leren kennen op deze manier! Ik volg je natuurlijk al ;-)
  x @tastinglifestyle

  http://tastinglifestyle.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen