Les robes de Pauline


Een nieuwe maand, een nieuwe rubriek. Ik ben een echte sucker voor jurkjes, dus ik laat je graag meekijken in mijn kleedjescollectie. Alrighty, elke maand krijg je hier een ander kleedje te zien, telkens op een originele locatie. Deze maand bijt een kanten jurkje de spits af. Are you ready?


Lekker retro behang en een romantisch jurkje (Vero Moda), meer is niet nodig voor deze outfitpost. Op dit moment speelt het liedje 'love is in the air' op de radio. Ik vind het op de een of andere manier wel bij deze foto's passen, want we gaan toch een beetje de romantische toer op.


Echte musts bij dit jurkje zijn mon rouge à lèvres et chapeau noir, bien sûr. 
Come on, let's shoot!
Ik draag trouwens loafers van Steve Madden. My favourite pair! Wat ik zo leuk vind aan dit jurkje? Wel, ik vind de details aan de schouders erg mooi en ja, ik ben best wel fan van frulletjes hier en daar zolang het niet over the top gaat.

Wat vind je van dit jurkje?

xoxo
Pauline

Tags:

Share:

12 reacties

 1. Leuke nieuwe rubriek! Ik hou van zulke jurkjes en hoe meer kant, hoe liever.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wat een leuk jurkje, die foto's zijn inderdaad heel romantisch zo!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk jurkje! Ik ben ook echt een kleedjes-madam, en heb naast 5 LBD's ook 3 Little White Lace Dresses ;-) xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel hoor, Nikki! Olalala, zo te horen ben je al even kleedjesverslaafd als ik! ;-)

   Verwijderen
 4. zeer mooie witte kanten jurk, en je ziet eruit als heel lief

  http://www.okmi.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh echt een lief en schattig kleedje, maar dan weer stoerder afgewerkt met de loafers en de hoed. I like! :)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel hoor, Marlies! Jip, lief maar stiekem best stoer! ^^

   Verwijderen
 6. Wat een schattig jurkje! Leuke rubriek!

  BeantwoordenVerwijderen