Pimped Hot Chocolate & Coffee























Het vriest dat het kraakt, brrrr... Niets heerlijker dan met een lekker dampend kopje koffie of chocolademelk uit het raam te staren naar de natuur die zich onder een fijn wit laagje verstopt. Wat nog heerlijker is, is datzelfde kopje een beetje te pimpen tot een... freak coffee of hot chocolate. Yep, waarom zouden we de hype die deze zomer nog in je Instagramfeed voorbijkwam -remember those freakshakes?- niet meenemen naar de winter? Wel met iets warmere drankjes uiteraard ;-). Let's do this! P.S.(It's easy peasy)

#FREAK HOT CHOCOLATE























Benodigdheden voor 1 persoon:
Mason Jar
•3 dl volle of magere melk
•50 gram van je favoriete chocolade 
•slagroom (ik gebruikte roze slagroom die ik bij Albert Heijn vond)
•chocolaatjes om rond de rand van de Mason Jar te kleven
•wafeltje
•chocopasta om deze chocolaatjes en het wafeltje vast te 'kleven' aan de Mason Jar
•marshmallows (grote en kleine)
•mikadostokjes

How to:
Breng de melk aan de kook.
•Breek de chocolade in kleine stukjes.
•Voeg deze stukjes toe aan de melk en roer goed totdat alle chocolade gesmolten is.
•Let op: laat alles op een laag vuurtje, anders kookt de melk over!
•Serveer in een Mason Jar ... 

Ready to pimp:
Smeer chocopasta rond de bovenrand van de Mason Jar.
•Smeer ook chocopasta aan de achterkant van de chocolaatjes die je rond de rand zal 'kleven'.
•Herhaal de twee bovenstaande stappen voor het wafeltje dat je op de Mason Jar kleeft.
•Spuit wat slagroom bovenop de chocolademelk, steek er de mikadostokjes in en voeg wat grote en kleine marshmallows toe.
Cheers!


#FREAK COFFEE























Benodigdheden voor 1 persoon:
Mason Jar gevuld met koffie en een beetje melk
•Oreo's
•nic nacjes
•cuberdon
•twee kleine reepjes chocolade
•koekje in de vorm van een hartje (te verkrijgen bij Flying Tiger)
•roze slagroom
•chocopasta

Ready to pimp:
Smeer chocopasta rond de bovenrand van de Mason Jar.
Smeer ook chocopasta aan de achterkant van de Oreo's en nic nacjes die je rond de rand zal 'kleven'.
Spuit wat slagroom bovenop de koffie, steek er de twee reepjes chocolade en de cuberdon in. Tenslotte voeg je het koekje in de vorm van een hartje toe.
Cheers!

P.S.(Uiteraard kan je experimenteren met nog vele andere toppings! Laat je me je creatie zien via de hashtag #fairyfreakcoffee of #fairyfreakhotchocolate?)



Laat die vriestemperaturen maar komen ;-).
Welke van de twee drankjes zou jij eens willen uittesten?

xoxo
Pauline


Share:

0 reacties