Gisteren was het zover, ik bezocht het allereerste Belgische kattencafé! Is het echt zo bijzonder? Lees dan snel verder!

Het café bevindt zich in Sint-Gillis (Brussel), het is er niet groot. Snel zijn is de boodschap! Om binnen te kunnen moet je eerst aanbellen. Ik had geluk dat er net nog plaats was voor twee personen! Hieronder zie je een foto van de inrichting:Zoals je ziet zijn er zowel zitbanken als stoelen en tafels. 

Je kan er iets drinken en zelfs iets eten (wel opletten: sommige katten zijn ietwat hongerig heb ik gemerkt, maar je mag ze niks geven!). Je moet ook een beetje geduld hebben, want de eigenares had gisteren geen hulp en stond er dus alleen voor. Het duurde dan ook eventjes vooraleer we iets konden bestellen. Maar héy, er lopen katten rond, dus wachten is niet erg! ;-)

Het is er iets duurder dan in een normaal café (reken op zo'n €3 voor frisdrank en €3 voor een glas wijn). We hadden een klein hongertje en bestelden een bordje met kaas en charcuterie.
Let trouwens op de leuke glazen! :-)

Toen ik er gisteren was, liepen er vier schattige katjes rond. Op een bepaald moment waren ze alle vier tegelijk aan het slapen, haha. Maar dat duurde niet lang! Je kan spelen met de katten en ze naar hartenlust aaien. Cuties! Er staan by the way (niet onbelangrijk) overal hand sanitizers! 
Deze was precies dorstig ;-).

De bar is nog maar net open en het is dus normaal dat er nog een paar kleine schoonheidsfoutjes zijn. Ik vind bijvoorbeeld dat er een klein reglementje zou mogen hangen in de bar, wat je wel en niet mag doen. Ook zou het leuk zijn om te vermelden hoe de katten heten! :-)


Slaapwel ;-)!

Miauw! 

Het was wel eens de moeite waard het kattencafé te bezoeken. Zouden jullie het bezoeken?

xoxo
Pauline