Wat een grijze dag gisteren. Dat kille weertje vraagt natuurlijk om een lekker warme maxi cardigan.

Ik hou van mijn maxi cardigan! Die kocht ik een maand terug bij Abercrombie & Fitch. Supercomfy, toch stylish én warm. Wat wil je nog meer? Aangezien mijn outfit al redelijk donker was, heb ik toch besloten mijn lichtblauwe All Stars aan te doen. Wist je dat ik die al zo'n 10 jaar heb? I love them!
De wind die onder mijn cardigan blaast zorgt voor leuke foto's, niet? Mijn skinny komt trouwens uit de Zara. Het is één van mijn favoriete broeken du moment.
Mijn t-shirt is van Eleven Paris. Ik vind die shirts zo leuk, met dat snorretje! Herken je trouwens de dame op mijn t-shirt? Juist ja, de enige echt Kim Kardashian! 
Lost in the woods? Nee hoor, gelukkig niet. ;-)
De accessoires: mijn tasje kocht ik een tijdje geleden in de Primark en het leuke pluchen sleutelhangertje vond ik in de H&M.


Wat vind jij van maxi cardigans?

xoxo
Pauline