Een nieuwe maand, een nieuwe rubriek. Ik ben een echte sucker voor jurkjes, dus ik laat je graag meekijken in mijn kleedjescollectie. Alrighty, elke maand krijg je hier een ander kleedje te zien, telkens op een originele locatie. Deze maand bijt een kanten jurkje de spits af. Are you ready?


Lekker retro behang en een romantisch jurkje (Vero Moda), meer is niet nodig voor deze outfitpost. Op dit moment speelt het liedje 'love is in the air' op de radio. Ik vind het op de een of andere manier wel bij deze foto's passen, want we gaan toch een beetje de romantische toer op.


Echte musts bij dit jurkje zijn mon rouge à lèvres et chapeau noir, bien sûr. 
Come on, let's shoot!
Ik draag trouwens loafers van Steve Madden. My favourite pair! Wat ik zo leuk vind aan dit jurkje? Wel, ik vind de details aan de schouders erg mooi en ja, ik ben best wel fan van frulletjes hier en daar zolang het niet over the top gaat.

Wat vind je van dit jurkje?

xoxo
Pauline