De beste applicatie ever. Ja, zo zou ik Instagram durven noemen. Het is met stip op één mijn favoriete socialmediakanaal. Mocht ik ineens te zien krijgen hoeveel tijd ik op Instagram spendeer, ik denk dat ik achterover zou vallen. In november heb ik al eens mijn favoriete accounts gedeeld, hoog tijd voor een nieuwe versie zou ik zo zeggen. Ik neem even mijn iPhone bij de hand en let's go!Lekker meisjesachtig roze en veel tierlantijntjes. Deze twee woorden vatten deze account het best samen. Droom weg bij foto's van de mooiste bloemen en accessoires die je wel erg hebberig maken. Elke foto is heel erg mooi gestyled. Ik ben fan!


Hopelijk heb je al gegeten, want deze account kan je extreem hongerig maken. Of misschien krijg je eerder zin om te beginnen bakken. De lekkerste taarten komen hier voorbij, probeer niet te kwijlen! ;-) 
Volgens mij zit er iets speciaals in het water in Milaan. Andrea maakt de mooiste foto's en doet je zin krijgen in ontbijt op bed. Droom weg bij de foto's die hij neemt doorheen de straten van Milaan en andere steden.Isabella is personal stylist bij ASOS en award winning fashion blogger, dit moet dus wel een topaccount zijn. Yep, it is. Keywords hier zijn clean en Londen. Ik krijg in ieder geval meteen zin om naar Londen te gaan bij het zien van haar pics. 
Pastel galore it is! De lokken van Alyssa Garrison (eigenares) zijn zelfs pastel. I love her style! Ze is onder andere fan van unicorns en kleurrijke zoetigheden. 


P.S. Volg je mij trouwens al? Je vindt me onder de naam fairygodmotherr! Dit is alvast een sneak preview van het soort foto's ik allemaal post. Tot snel?

Volg jij deze accounts al?

xoxo
Pauline