Ben je klaar voor nóg meer press days madnessGisteren kon je hier nog meegenieten van de leuke merken die ik ontdekte bij Marnix & Ally en Bureau Löffler. Vandaag neem ik je mee naar de wondere wereld van Oona en Yapado. 

Bij Oona ontdekte ik dat Essentiel alweer een topcollectie gaat uitbrengen deze herfst/winter. Let trouwens ook eens op de bloemenmuur, leuk ideetje!

Het was een gezellige bedoening bij Oona. Samen met andere bloggers genieten van een fris slaatje (en stiekem ook nog een dessertje) én ondertussen over onze blog praten... Hoe leuk is dat? 

#1 Madame Soleil, jij mag in mijn kleerkast belanden! 
#2 Naast de vele kledij ontdekte ik ook de nieuwe make-upcollecties van onder andere Yves Rocher. Wat een chique lakjes! 
#3 Even vlug een selfie maken met een zonnebril van Komono. Wat denk je? Kopen? #1 Zei ik al dat Essentiel een fancy nieuwe collectie gaat uitbrengen? (Yep, ik val in herhaling) Wanneer deze in de winkel ligt, ga ik kamperen voor de deur denk ik ;-). De pet met kattenoortjes is in ieder geval te cute. 
#2 Mooie decoratie die ik later ook wel zou willen.
#3 Komonooooooooooo! Was dit maar mijn collectie ;-).

Mijn allerlaatste stop was bij Yapado. Zij bevonden zich in een loft, wat ik superleuk vond! Zo stonden de nieuwe collecties er uitgestald in de woonkamer, keuken, slaapkamer en in de badkamer. Origineel! Je kon het misschien wel al raden, de keuken was mijn favoriete ruimte. Er was zoveel lekkers te proeven... Mijn inner foodie was overgelukkig met deze nieuwigheden.


#1 Yummy, deze kleine toastjes van San Carlo waren een lekkere ontdekking! Heerlijk als aperitiefhapje of gewoon als snack.

#2 Heb jij al van Ice Crime gehoord? Dit ijs dat gezoet wordt met zoetstoffen uit stevia is veel gezonder dan 'normaal' ijs. Ik proefde het ijs met vanillesmaak en ik moet zeggen... Ik smaak echt geen verschil met 'normaal' ijs. Er bestaat ook een variant met mokka én eentje met chocoladesmaak. Voor de dieetfreaks onder ons: elk potje bevat slechts 100 kcal! Ik wil wel elke dag zo'n ijsje eten hoor! ;-)

#3 Ben jij een neusjesfan? Ik heb het dan niet over het reukorgaan natuurlijk, maar over cuberdons. Confiserie Geldhof heeft nu ook een variant op de markt gebracht op basis van agar. Qué, agar? Let me explain: agar is een bindmiddel afkomstig uit rood zeewier. Het heeft niks anders dan voordelen: het bevat weinig calorieën en is uiterst voedzaam (het is nl. rijk aan eiwitten, mineralen, vezels en het bevat geen vetten). Ik proefde er eentje en ik moet zeggen dat ik deze zelfs lekkerder vind dan de normale cuberdons met gelatine. Good job, Confiserie Geldhof

Verder proefde ik ook enkele healthy sapjes van Zest Fresh Juice Bars. Ik moet toegeven dat het al even geleden was dat ik er langsging, maar nu ik de nieuwe sapjes geproefd heb weet ik het zeker... Ik  ga er snel nog eens langs! Mijn absolute favoriet was het sapje met spinazie, peer, munt en vers geperst appelsap. De naam van dit groene goedje is Spinach Supreme. Lekker fris en je hebt  meteen je dosis vitamientjes binnen.
Nadat ik al dit yummy food ontdekt had, was het tijd om uit de keuken te komen. Ik spotte deze stylish wekkers van Salt & Pepper in de woonkamer, waar ik trouwens ook een boom met mini Moon Boots opmerkte. Hoe schattig zijn die? Boven in de badkamer stonden deze producten van Corine de Farme (te koop bij Kruidvat) op me te wachten. Er komt later nog een review van deze budgetvriendelijke producten op mijn blog.

Zoals je wel kan lezen was het zowel bij Oona als bij Yapado erg interessant.
Thanks for having me! 

xoxo
Pauline