Ruik jij de zomer ook al? Ik wel in ieder geval... Vorige week konden we zelfs genieten van een hete 30 graden. Mooie liedjes duren natuurlijk nooit lang op vlak van mooi weer in België. Maar kom, voor die paar mooie dagen of op vakantie is een leuke bikini altijd welkom, niet? Ik zoek nog eentje, maar twijfel nog tussen enkele hele mooie exemplaren. Help je me mee kiezen?


Van links naar rechts: 
1. Deze lichtroze bandeau bikini van Maaji schreeuwt 'girly girl' en dat maakt hem net zo leuk.
2. Oké, dit is niet echt een bikini, maar hey, hoe mooi ziet dit eruit? Het is eens iets anders dan het standaard badpak of de standaard bikini. Deze leukerd is te koop bij Abercrombie.
3. Dat ik het wel voor bandeau bikini's heb en dat Abercrombie mooie exemplaren verkoopt dit seizoen is al duidelijk denk ik ;-). Bloemenprintjes hebben altijd al een streepje voor gehad bij yours truly.

4. Deze zuurstokkleurige 'fladder' bikini van Maaji lijkt me het perfecte exemplaar als je al wat bruiner bent. Je gebruinde huid komt dan mooi uit.
5. Triangl bikini's, wie wil er nu geen? Deze met roze en geel is mijn favoriet. Wel ben ik bang om een verkeerde maat te bestellen, want blijkbaar is dat nogal een issue.
6. Nog een 'fladder' bikini, maar dan in blauw en een soort kanten detail. Deze is van Victoria's Secret


Help, oh help! Welke zou ik nu het best kiezen?
Het liefst wil ik ze allemaal, maar dat laat mijn budget jammer genoeg niet toe!

xoxo
Pauline