Deze week ben ik al druk in de weer geweest met mijn koffer te maken, enkele laatste inkopen te doen en informatie op te zoeken want... vanaf morgen ben ik een hele week lang te vinden in la douce France! Dat ik er enorm naar uitkijk kan je wel al raden, niet?

Het belooft er in ieder geval lekker warm te worden (34 graden!), *puf puf*! Gelukkig is er een zwembad... ik denk dat ik daar veel in te vinden zal zijn.

Nu vraag je je misschien af of ik daar ook zal bloggen? Nu ga ik je moeten teleurstellen, want het antwoord is... neen. Ik doe namelijk geen laptop mee en een smartphone is niet echt ideaal blogmateriaal natuurlijk.

Ik ga met andere woorden een weekje volop genieten van Frankrijk. Sorry not sorry, maar ontspanning moet er ook zijn, zeker na de stressy examenperiode. Zo kan ik mijn batterijen weer helemaal opladen om je na mijn vakantie weer te verrassen met allerlei leuke artikeltjes. Er staan al leuke dingen op mijn planning, zoals een GIVE AWAY! Curious yet? ;-) Houd mijn blog dus goed in de gaten!

Bloggen ga ik dan misschien wel niet doen, maar een fotootje op Instagram zwieren of een Snapchat de wereld insturen ga ik nu en dan wel doen hoor. Volg je me nog niet? Je vindt me op beide kanalen onder de naam fairygodmotherr


Geniet van je vakantie, lieve lezer(es) en tot snel!

xoxo
Pauline