Anno 2015 is me-time geen overbodige luxe. Bloggen, werken, studeren, tijd vrijmaken voor je liefje en vriendinnen, sociale media onderhouden en ga zo maar door... Nu en dan wat me-time inplannen is met andere woorden een echte must. Het ideale me-time moment voor mij is: een magazine lezen of een serie kijken in een bad met superveel schuim, een huidmaskertje en een theetje. Relaxxxx...

Yep, you can call me theeleut! Al was dat vroeger anders... maar een mens verandert en ondertussen is dit drankje niet meer weg te slaan uit mijn dagelijkse leven. Wat mij betreft moet je dit 'leren' drinken. Voor diegene die net als mij weg zijn van thee, stel ik vandaag dé webshop voor tea lovers voor: Tealodge. Klik alvast hier om hun website te bezoeken.
Tea Lodge: what's in a name?

Tea Lodge is een webshop die niet alleen veel soorten thee aanbiedt, maar ook thee-accessoires, abonnementen en geschenkboxen verkoopt. Je kan zelfs een thee-degustatie bij jou thuis organiseren én cupper -thee-ambassadeur als het ware- worden.


Het gamma bij Tea Lodge is zeer uitgebreid, je vindt er:


#de gekende klassiekers
#100% biologische thee
#slim & detox thee
#infusions
#rooibos
#exclusieve thee


De thee is verkrijgbaar in een blikje of in een ecologische zak. Ik vind de vormgeving in ieder geval erg geslaagd. Heel erg Instagram-waardig, niet? ;-)
Ik drink op dit moment een thee uit de rooibos-collectie, namelijk de Rooibos Strawberry Cream. De naam alleen al klinkt veelbelovend! Deze thee is cafeïnevrij en nog eens erg goed voor de gezondheid.

Op de website staat bij elke thee mooi uitgelegd hoelang de thee moet 'trekken' en hoe heet het water moet zijn. Voor de Rooibos Strawberry Cream was dit:


#watertemperatuur: 100°C
#3 tot 5 min. laten 'trekken' (=steeping time)
#1 theelepel per kopje thee


De thee geurt lekker naar aardbei met in de verte een toets van cream. Mmm, er zitten zelfs stukjes aardbei in... De thee smaakt in elk geval naar meer. Wat mij betreft mocht de strawberry cream-smaak zelfs nog iets meer naar voren treden. 


Kortingscode
Maakt deze thee je al aan het watertanden, wil je graag een dubbelwandige travel mug, of een thee-abonnement, of een leuke theepot, of nog iets anders? Dan heb ik speciaal voor jou nog een kleine verrassing in petto!

Wat dacht je van een kortingscode van 10% op al je aankopen in de webshop tealodge.com? De code is twee weken geldig, dus t.e.m. vrijdag 3 juli 2015. 

Wat moet je doen? 
De code fairygodmotherr invullen bij het vakje voor de kortingscode.
It's as simple as that! Veel shopplezier!Drink jij ook zo graag thee?
xoxo
Pauline