Deze namiddag bekeek ik snel even mijn Instagramaccount en wat zag ik daar ineens verschijnen? Jawel, een foto met de melding dat ik Vijf-Instagrammer van de maand juni ben! Er weerklonk al snel een heuse vreugdekreet! Ik probeer al maanden een poging te wagen om tot Instagrammer van de maand gekroond te worden en rarara... vandaag was het dan eindelijk zover! Hoe leuk is dat? Mijn dag kon in ieder geval niet meer stuk! ;-) Thanks a lot, lieve Vijf-mensjes!

Wil jij zelf ook meedoen met deze challenge? Zorg er dan voor dat je foto's een 'Vij'-uitstraling hebben (als in zomers-girly-pink-happy vibes) en gebruik de hashtag #zovijf onder je foto. Daarna rest je nog je vingers te kruisen. Veel succes!

Volg je me trouwens al op Instagram? Indien nee, shame on you! Je vindt me hier!


xoxo
Pauline