Afgelopen weekend was de zon constant van de partij... Bij FairyGodMotherr betekent dat: tijd voor outfitfoto's! Als ik je een tip mag geven bij het lezen van dit zonovergoten artikel: neem een cocktail bij de hand, zet je fancy zonnebril op en ga lekker in het zonnetje zitten. De top kocht ik een tweetal weken terug bij Zara. Hij viel me meteen op door het leuke motiefje en de blote schouders. Hij is ook lekker luchtig, met andere woorden een must voor deze zomer. Wil jij deze top ook? Klik dan hier!

Mijn beige skinny haalde ik bij Hollister. Die zit echt zooooooo goed!

De witte All Stars zijn momenteel zo hip, ik zie ze overal opduiken in het straatbeeld. Jong en oud, iedereen draagt ze. Dat kan ik goed begrijpen ook: ze zitten namelijk supercomfy.

Heb jij al een blouse met blote schouders in je kast hangen?

xoxo
Pauline