Ik leef op zonne-energie. Wanneer de zon buiten schijnt kan ik niet wachten om naar buiten te gaan en vitamine D op te doen. De wereld ziet er ook zoveel mooier uit, niet? Ook hebben de meeste mensen dan een beter humeur, yay! Op een grijze dag als vandaag lijkt de wereld zo triest. Om mijn zonne-energie dan toch op te wekken vind ik het extra leuk om terug te kijken naar foto's die ik tijdens één of ander zonovergoten reisje genomen heb. Vandaag besloot ik mijn foto's van Barcelona nog eens te bekijken. Zoals je misschien al wist bevond ik me daar eind september. Toen ik naar de foto's keek, kwamen enkele funny herinneringen boven. Heerlijk toch? Die leuke herinneringen wil ik echter niet voor mezelf houden, maar ook met jou delen.

Het begon al op het vliegtuig naar Barcelona. Ik bevond me namelijk op het vliegtuig samen met niemand minder dan Rafael Nadal. Hij zat ook nog eens erg dicht bij mij. Al herkende ik hem eerst niet (oeps). Had niemand me gezegd dat het Nadal was, ik ging het nooit geweten hebben. Lees: ik ken bijna niks van tennis. Voor de geïnteresseerden: hij viel constant in slaap. Toen hij zijn bagage ging gaan halen in de luchthaven wou iedereen ineens een selfie met hem en ik kon natuurlijk niet uitblijven. *wink* Al kreeg ik snel medelijden met hem. Stel je voor, je komt uit het vliegtuig met je slaaphoofd en ineens wil iedereen een selfie met je! ;-) Achja, voor een keer dat hij op mijn vlucht zit... Ik had mijn trui met cactusjes van Colourful Rebel mee naar Barcelona om daar enkele outfitfoto's te maken. Dat die trui zoveel aantrok zou hebben had ik niet gedacht! Zo nam ik foto's op deze trap en kwam er ineens een kat meeposeren. Hey, cutie! Iets later wou ik ook foto's nemen op een heuvel met een mooi zicht achter me. Geen goed plan zo bleek, want ineens stopte er een bus vol toeristen net waar ik stond te poseren. Alle toeristen kwamen uit de bus en namen een foto van het uitzicht. Even wachten dus tot ze terug allemaal op de bus zaten en dan konden we terug verderdoen. Het resultaat kan je hier nog eens bekijken.Wanneer ik op reis ben, wil ik op de een of andere manier altijd eens de 'plaatselijke' sushi gaan testen. Ook in Barcelona. We kwamen terecht in een sushirestaurantje waar de Japanse serveersters niet echt goed Engels konden. Ik bestelde een glas rode wijn en de serveerster bleef maar vragen wat ik nu weer gevraagd had. Black wine was het toch hé? Euhhhh wat? Ik moest moeite doen om niet in lachen uit te barsten.
Over lachbuien gesproken... Toen we rustig op een strandstoel aan het chillen waren, kwam er ineens een man langs om ons een paar vragen te stellen in verband met het toerisme in Barcelona. Nu moet je weten dat ik op de een of andere manier altijd in de lach schiet als een enquête te lang duurt of als het me begint te vervelen... Nu was het dus niet anders. Vandaar dat ik mensen met enquêtes altijd straal negeer op straat. Sorry meneertje, ik lachte je niet uit... Ik kan er gewoon niet aan doen.


Rustig chillen in die ligzetels zat er niet echt in. We kregen ten eerste bezoek van een enquêteur en daarna van deze schattige hond. We doopten hem Jackie. Hij houdt van plastic flesjes en zou ze liefst van al nog opeten ook. Mocht zijn baasje er niet geweest zijn, die hond was me gevolgd tot in België volgens mij.


Dan zit je op je gemak iets te drinken op een terras aan het strand, passeert er ineens een N A A K T E (!) man op een meter van je. Dat hij veel bekijks had, moet ik je niet vertellen zeker? Er liepen daar toen trouwens veel kinderen rond. Awkward!!!
In dit artikel kon je al kennismaken met enkele van de leukste adresjes die ik bezocht in Barcelona. Eén van die adresjes was een ultrachique cocktailbar. De prijzen swingen er de pan uit, maar ik vind dat je er eens moet geweest zijn. We bestelden er een dure cocktail, maar voor die prijs dachten we toch een redelijk grote cocktail te krijgen. Ja, vergeet het maar. Vijf slokjes en hij was op! ;-)


Ziezo, genoeg zonne-energie opgewekt! Is het je trouwens opgevallen dat ik er een paar palmboomfoto's bijplaatste? Yay for Summer vibes! *wink*Kijk jij ook regelmatig eens terug naar je vakantiefoto's?

xoxo
Pauline