Hi there, hier ben ik weer! Google besliste roet in mijn blogroutine te strooien en zorgde ervoor dat ik een paar dagen geen artikeltjes kon schrijven. Worst.days.ever. Maar hey, I'm back, mét een kakelverse lay-out. Tell me, do you like it?
Ik heb dit weekend dan misschien niet kunnen bloggen, ik heb wel een nieuwe outfit geshoot met twee van mijn favoriete kledingstukken van 2016. Yay, dat offline zijn was dan toch nog voor iets goed!

Deze winter heb ik het voor oversized en comfy. Met deze twee sleutelwoorden heb ik meteen mijn eerste favoriete kledingstuk beschreven: een Bernadette. Een wat? Een oma? Nee, natuurlijk niet. Een Bernadette is een gebreide oversized cardigan, die deze winter erg gegeerd is. Er werd mij ook verteld dat een Bernadette ideaal is tijdens koude zomernachten. Een goede investering dus, want je kan dit jasje het hele jaar door dragen.


Naast de Bernadette stel ik je ook graag voor aan mijn tweede grote liefde: deze derby's van Lacoste die mijn outfit nét dat tikkeltje chiquer maken. Derby's zie je nog niet zo vaak aan de voeten van Belgische vrouwen, laat ik daar maar alvast verandering in brengen ;-). Over verandering gesproken: ze brengen me nogal uit mijn comfortzone, want ik draag eigenlijk vooral sneakers. Ik weet al meteen welke schoenen ik vaak ga dragen deze lente. Want comfortzones zijn er om uit te stappen, niet? 

Derby's doen het trouwens erg goed bij Parisiennes. Die hebben er wel een paar of twee, drie, vier in hun dressing staan. Ben je stiekem ook niet een beetje jaloers op die chique dametjes hun kledingstijl? Ja? Ik wist het wel. ;-)Bernadette: Lee and Me
Shirtje: Zara
Jeans: Abercrombie & Fitch
Derby's: Lacoste

Zou jij derby's dragen?

xoxo