Zondag zou sowieso moeten gelijkstaan aan vollenbak zon. Jammer genoeg woon ik in België en heeft het al drie weekends na elkaar geregend op de laatste dag van de week. Vandaag was dat eens niet het geval *vreugdedansje*. Ik kan echt niet stilzitten als ik de zon zie: tijd voor een wandelingetje en een fotoshootje in een rustig steegje in onze hoofdstad. Want yep, in Brussel vind je ook extreem kalme plekjes.

Wie mij volgt op Instagram heeft hoogstwaarschijnlijk deze week onderstaande foto gespot. Dit moet zowat de origineelste uitnodiging zijn die ik tot nu toe al kreeg! 

Ik mocht namelijk samen met een aantal andere bloggers mijn favoriete kleren gaan uitkiezen bij #SKM in Aartselaar. De winkel is volledig vernieuwd en heeft ook enkele leuke nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd. Go check it out!Iets meer over die favoriete kleren nu. Ik had met mezelf afgesproken om geen sweater mee te nemen naar huis, want ik heb er ondertussen al 28458. Gelukkig viel mijn oog vrijwel direct op dit kaki jasje van Liu Jo Jeans en een grijze skinny van SuperTrash.


Vestje: Liu Jo Jeans (bij SKM)
Skinny jeans: SuperTrash (bij SKM)
Sneakers: Stan Smith - Adidas 


P.S.(Ga je in de maand maart langs bij SKM? Dan zie je bij mijn favoriete outfit een labeltje hangen met een QR-code op die je kan scannen met je smartphone. Daarna word je naar deze outfitpost doorgestuurd. Top, hé?)


Wat heb jij op deze zonnige zondag uitgespookt?

xoxo
Pauline