Wanneer het op schoenen aankomt, was ik tot voor kort een echt sneakermeisje. All Stars, Stan Smiths, Vans,... You name it, I've got them. Daar waren natuurlijk bepaalde redenen voor: ik ben 1m80 groot, dus ik toren het liefst niet boven iedereen uit én sneakers zitten nu eenmaal erg comfy. Hakken bezorgen me al snel erg pijnlijke voeten na een paar uur.
Toch stapte ik een tijdje geleden uit mijn comfortzone wat schoenen betreft. Ik heb namelijk een paar hakken aan mijn schoenencollectie toegevoegd. Oh jawel -je leest het goed- hakken! Ik draag hakken!!! Elke vrouw moet toch in het bezit zijn van een mooi paar hakken, niet? Ze maken je benen optisch langer en geven je een mooiere houding. Oké, je voeten doen pijn na een paar uur... Maar wie mooi wil zijn moet (een beetje) lijden, nee?


Deze chelsea boots vielen me meteen op toen ik aan het rondneuzen was tussen de damesschoenen bij Sacha. Ze zijn classy en chique, net wat ik wil. Ook zijn ze niet té hoog en lijk ik net nog niet op een reus, oef! Je kan dus al raden dat deze snel in mijn winkelmandje belandden...
Zoals je op de foto's kan zien combineer ik ze het liefst met dit metallic plissérokje van 3Suisses. Het rokje in kwestie kan je trouwens hier bestellen, mét korting (whoop whoop). De chelsea boots passen ook erg goed bij een grijze skinny jeans, mocht je het niet zo voor rokjes hebben. Guess what, ik denk dat ik binnenkort toch nog maar een paar hakken aan mijn collectie ga toevoegen ;-).
Wat draag jij het liefst: sneakers of hakken?

xoxo
Pauline