Pantone riep Rose Quartz uit als één van de trendkleuren van 2016. Mij zal je niet horen klagen, want ik ben niet vies van een tikkeltje roze. Meer nog, mijn kast puilt er zowat van uit op dit moment. Yep, you can call me a girly girl... Zeker in de lente hou ik ervan om pastelroze kledingstukken te dragen, want het oogt lekker fris. Ik zorg er dan voor dat mijn handtas bij mijn pastelroze outfit past. Welk tasje dat geworden is bij deze outfit, kom je verder in dit artikel in detail te weten.Pastelroze jas: H&M (oude collectie) / T-shirt: Clouds Of Fashion (nieuwe collectie) / Tasje: Liu Jo-crossbody, thanks to Duifhuizen tassen en koffers.
Ik was al een tijdje op zoek naar het perfecte kleine tasje. Meestal kan je me met grotere handtassen spotten, maar die zijn niet altijd even handig. Ik prop er echt vanalles in (eten, drinken, magazines,...) en kan dan niks binnen de twee minuten terugvinden. Met dit tasje is dit probleem van de baan, want dankzij de drie aparte compartimentjes met elk een eigen ritssluiting kan ik alles mooi opbergen en zie ik direct in één oogopslag waar ik mijn portefeuille alweer gestoken had. Aangezien het tasje klein is, neem ik ook vanzelf minder rommel mee. Mijn armen en schouders zijn me dankbaar.


Verkies jij grote of kleine handtassen?

xoxo
Pauline