Kunnen we nu terug naar vorig weekend, please? Wat een zalig weertje, precies vollenbak zomer. Ik heb er dan ook volop van geprofiteerd. Zondag genoot ik zelfs van een picknick aan het water (en achteraf van een verbrande schouder). Amai, dat was precies de hemel op aarde daar. Zat ik er nu maar terug... Het was trouwens de ideale gelegenheid om mijn fleurige spulletjes boven te halen.

Je kan me een beetje vergelijken met een ekster... Je weet wel, die vogel die helemaal happy wordt van shiny spullen. Wel, ik heb dat met alle dingetjes waar bloemen op gedrukt staan. T-shirts, rokjes, portefeuilles,... als het er maar fleurig uitziet. Sinds kort mag ik aan dit lijstje ook schoenen én een handtas toevoegen.
Dit tasje viel me meteen op in de Essentiel Outlet Store in Leuven. Kleine tasjes zijn altijd handig en laat ik er nu net niet zoveel hebben. Hoor je 'm al komen? Die moest dus mee... Het tasje past zo goed als overal bij en al mijn belangrijkste spullen (gsm, portefeuille, zakdoekjes, sleutels,...) passen erin.
Deze ultracomfy schoentjes van Flossy zijn een echte must deze lente/zomer. Ze ruiken zelfs naar bloemetjes, hoe leuk is dat? Ik heb erg gevoelige voeten en dus al snel last van blaren. Deze schoenen beschermen mijn voeten in plaats van ze schade toe te brengen. YAY!


Heb jij ook zo genoten van het mooie weer?

xoxo
Pauline