Een paar artikeltjes eerder liet ik je al kennismaken met drie hotspots van formaat in de studentenstad. Indien je niet weet over welk artikel ik het heb, kan je het hier nog eens nalezen. Het blijft echter niet bij deze drie adresjes, want Leuven barst van de hotspots en die test ik natuurlijk met veel plezier voor je uit. 3, 2, 1 ... Klaar voor een tweede rondje Leuven? Volg de gids!


#FASHION
Essentiel Outlet Store - Vaartstraat 8

Fan van het chique Antwerpse merk Essentiel, maar heb je niet echt het budget om je elke maand iets van hen te veroorloven? Dan is dit adresje iets voor jou. Denk: die ene leuke sweater uit de vorige collectie mét een fikse korting. KA-CHING! Deze outlet ligt trouwens vlak naast Thelma Coffee and Design, die andere leuke hotspot. 


Les Bourgeoises - Diestsestraat 81Middenin de bekendste Leuvense winkelstraat vind je de boetiek van Les Bourgeoises, een winkeltje waar menig girly girl en fashionista haar hart kan ophalen. Je moet hier trouwens niet diep in je portemonnee tasten, want de prijzen vallen erg goed mee. Shop je liever online? Dat kan hier


Wear Leuven - Van Benedenstraat 5
"HOERA, nog een winkel die Des Petits Hauts verkoopt!", dat moet zowat mijn eerste gedacht geweest zijn toen ik hier binnenstapte. Ik leerde deze winkel eigenlijk kennen via Instagram en moest er dus zeker eens binnenlopen toen ik in Leuven was. Hier kan je terecht voor (iets duurdere) hippe kledij (zowel voor mannen als vrouwen), horloges (van o.a. CLUSE) en sneakers (van o.a. Adidas).Ben je al langsgeweest bij één van deze winkels?

xoxo
Pauline