Hi y'all, hier ben ik weer! Drukke persdagen etc. zorgden ervoor dat ik nul, niks, nada tijd had om te bloggen (ik had zelfs met moeite tijd om te slapen, echt waar). Maar deze week is het terug wat rustiger en geniet ik alweer vollenbak van artikeltjes schrijven (en van het zonnetje, dat ook). Ik vlieg er meteen in met een nieuwe holy grail voor mijn huid. Eentje die tot nu toe al echt wonderen verrichte. Dit moest ik toch met jou delen, niet? 

Herinner je je nog een tijdje geleden toen ik in dit artikel mijn huid beschreef? Wel, die rode en droge vlekjes én pukkeltjes zijn bijna verleden tijd dankzij een product op basis van bio druivenwater. Welk product dat is, kom je hieronder te weten.

Let me introduce you to het Vinosource-gamma van Caudalie


"Vino? Huh, zit er wijn in ofzo?" Dat nu ook weer niet, maar de producten zitten wel barstensvol bio druivenwater. 

Op bovenstaande foto kan je zien dat het gamma uit vier (roze, yay!) tubes bestaat, voor elk huidtype is er wat wils. Ik gebruik al een paar weken het product voor de gemengde huid, nl. het vloeibaar en hydraterend matmakend product. 


Ik breng het product 's morgens aan op mijn gezicht en hals. De crème is erg licht en trekt snel in, iets waar mijn huid heel blij mee is. Bij andere crèmes kwam het al eens voor dat er een laagje achterbleef op mijn huid en dat is absoluut niet het geval bij dit toppertje. De rode en droge vlekjes zijn trouwens zo goed als verdwenen: YAY! (€24.60)

Wanneer ik een drukke dag heb en van hot naar her loop, durf ik ook eens wat bij te sprayen met het druivenwater. Wist je dat dit product de bestseller is van Caudalie? Het kalmeert, verfrist en hydrateert elk huidtype en wordt onmiddellijk opgenomen door de huid. Je hoeft niet te deppen na gebruik. Het bevat geen parfum en geen conserveermiddelen. (€7)

Alle producten zijn beschikbaar in apotheken en farmaceutische zaken.


Kende jij Caudalie al?

xoxo
Pauline